Boilere pentru apa calda

3,060.00 Ron

Acumulatorul pentru apa calda IDVL-DUOCELL 200.1 se poate combina cu toate cazanele de incalzire, cat si cu sistemele de energie. Gama larga de accesorii permite sistemului de apa calda o suplimentare optima individuala pentru a se potrivi nevoilor dumneavostra.


8,100.00 Ron

Acumulatorul combi Ideval IDVL-SKS 1000/220.1 dispune de un sistem tanc-in-tanc, combinatie dintre rezervorul bufferului de incalzire si boilerul de apa menajera dublu emailat. Suprafata mare a tubului schimbator de caldura permite integrarea de sisteme cu panouri solare.


6,472.80 Ron

Acumulatorul combi solar Ideval IDVL-SKS 600/160.1 dispune de un sistem tanc-in-tanc, combinatie dintre rezervorul bufferului de incalzire si boilerul de apa menajera dublu emailat. Suprafata mare a tubului schimbator de caldura permite integrarea de sisteme cu panouri solare.


9,108.00 Ron

Acest acumulator solar combi cu anod de magneziu Ideval  IDVL-SKS-2-1000/250.1 este o combinatie din acumulator-amortizor de incalzire si dintr-un acumulator de apa menajera cu vacuum emailat. Fara prea mult efort la aceasta memorie pot fi conectate mai multe generatoare de energie.


10,440.00 Ron

Acumulatorul solar Ideval IDVL-SP 1000.2 este ideal pentru utilizarea cu panourile noastre solare si cazane cu condensare adecvate. SP cu doua schimbatoare mari de caldura ajunge la puterea maxima a colectoarelor solare.


3,672.00 Ron

Acest acumulator solar emailat Ideval IDVL-SP 300.2 cu tub schimbator mare de caldura din teava de otel fara sudura poate fi folosit pentru cazane cu combustibil lichid, gaz sau combustibil solid poate fi utilizat pentru panouri solare sau pompe de caldura.


10,921.50 Ron

Acumulatorul Ideval IDVL-KS 530 cu teava-furtun din otel inoxidabil integrata pentru incalzirea apei potabile eficienta in combinatie cu toate producatoarele de caldura, ca de exemplu colectoarele solare, cazanele de ulei/gaz, cazanele de lemn, cartusele de caldura electrice, pompele de caldura si cazanele Pellets.


14,580.00 Ron

Acumulatorul solar kombi stratificat Ideval IDVL-KSS 1250.2 pentru aprovizionarea sigura a apei menajere echipat cu un acumulator integrat cu filtrare continua a apei potabile, din aliaj puternic de otel inoxidabil. Atat toate sursele de energie, cum ar fi colectoarele solare, cazanele de incalzire, cat si toate aparatele consumatoare de energie pot fi conectate independent unele de altele la aceeasi memorie.


3,592.80 Ron

Boiler ca spatiu de depozitare pentru apa calda Ideval IDVL-S 150.1 este proiectat pentru conditii speciale in camera cazanului. Constructia conceputa in mod adecvat permite montarea directa a cazanului pe acumulator, astfel ca cele doua componente formeaza o unitate compacta.

În stoc

3,924.00 Ron

Boilerul cu 1 serpentina Ideval IDVL-WSSP 300.1 asigura incalzirea apei calde pentru spatii rezidentiale sau comerciale, adaptate la un cazan de incalzire. WSSP este ideal pentru conectare la un cazan de incalzire.


5,752.80 Ron

Boilerul cu o serpentina IDVL-HLS-1 200.1 este alcatuit dintr-un acumulator de apa calda din otel inoxidabil prin intermediul unui schimbator de caldura, poate fi utilizat si la sisteme solare, cazane de petrol si gaz sau cazane cu combustibil solid. Prin intermediul registrului tubului neted inoxidabil 1421, are propietati excelente de igiena, prin urmare, este ideal pentru prepararea alimentelor sau produselor alimentare.


Boilerele pentru apa calda sunt acele echipamente indispensabile intr-o instalatie solara termica, intrucat ele au rolul de a prepara si de a stoca, totodata, apa calda menajera care urmeaza a fi folosita intr-o locuinta. Mai exact, cu ajutorul boilerelor, energia soarelui captata de panourile solare va putea fi folosita pentru incalzirea apei menajere si utilizarea acesteia in locuinta, fie pentru spalatul hainelor ori cel al vaselor din bucatarie, fie pentru dus. Boilerele pentru apa calda sunt ideale si pentru instalatiile de incalzire a locuintei, avand capacitatea de a furniza caldura pe tot parcursul unei zile.