Filtre Filtre

Panouri solare pentru piscina

10,773.00 Ron

Ideal pentru piscine, kitul solar pentru incalzirea piscinelor cu panouri solare IFP este realizat din polietilena de inalta densitate si este un dispozitiv eficient functionabil, ce incalzeste in mod economic si ecologic apa din bazin. Acest kit solar pentru incalzirea piscinelor contine furtune, sistem de evacuare, scurgere si filtrare a apei, regulator de temperatura diferentiala si trei cai de ventilatie motorizate.


1,320.00 Ron

Panoul solar Idella Family Pool IFP 2.22 mp pentru incalzirea piscinei este un dispozitiv ideal pentru piscine ce incalzeste in mod economic si ecologic apa din bazin. Panoul solar Idella Family Pool IFP 2.22 mp pentru incalzirea piscinei are disponibile opt puncte de variabile, asadar cu un singur tip de absorbant toate cererile de instalare pot fi realizate.


639.00 Ron

Energia solara este energia pe care o emite solarele prin razele sale in mod direct sau indirect, aceasta este o surse de energie care, la scara umana, poate fi considerata inepuizabila. Panoul solar Idella Family Pool IFP 1,12 mp pentru incalzire solara la piscine si bazine prezinta o temperatura de operare de la -50 °C la + 115° C si are un debit de 150-250l m²/h, fiind ideala pentru o suprafata de 1,12 m².


639.00 Ron

Incalzirea solara a piscinelor exterioare sau interioare cu ajutorul panourilor solare Idella Family Pool IFP se face printr-un circuit direct, apa din piscina este pompata direct prin aceste panouri, unde aceasta este incalzita nemaifiind nevoie de un schimbator de caldura. Aceste panouri solare pentru piscine reprezinta sisteme complete cu instalare usoara, ce ajuta la economisirea energiei electrice.


639.00 Ron

Panourile solare Idella Family Pool IFP 1,08 mp pentru piscine si bazine sunt recomandate pentru sistemele de incalzire ale piscinelor, oferind randament si eficienta ridicata. Panourile solare Idella Family Pool IFP 1,08 mp pentru piscine si bazine sunt turnate intr-o singura bucata omogena de culoare neagra.


3,852.00 Ron

Setul panouri solare de 10 mp si 15 mp IFP pentru piscine si bazine pe timp de vara este ideal pentru montarea deaspura solului, in apropierea piscinei. Acest set de panouri solare permite conectarea de sistemul de filtrarea al piscinei deja existent si este realizat din polietilena de inalta densitate (HDPE).


3,672.00 Ron

Sistemul compact de panouri solare pentru piscine de curte si de gradina este dispozitiv ideal pentru piscine al cauri rol este de a incalzi in mod ecologic, utilizand energia razelor solarelui. Sistemul compact de panouri solare pentru piscine de curte si de gradina inlcude paranteze ungiulare, banda de teflon si furtunuri si este usor de montat.


27.00 Ron

Panourile solare reprezinta solutia optima pentru incalzirea apei din piscine, in conditii de eficienta energetica maxima avand ca efect economia de combustibili. Sistemul de conexiune furtun pentru absorbant solar include doua clame si este disponibil in doua variante, cu manson de conectare diametrul 38mm si cu manson de conectare diametrul 25mm.


108.00 Ron

Panourile solare proiectate pentru piscine sunt echipate cu pompe de recirculare cu filtru nisip si reprezinta o alternativa economica fata de sistemele de incalzire conventionale, foarte scumpe de altfel. Sistemul de montare panouri solare pentru piscine permite amplasarea pe acoperisuri realizate din diverese materiele, precum tigla, gresie sau ardezie.


1,575.00 Ron

Sistemul de incalzire este foarte simplu de integrat intr-o solutie deja existenta deoarece foloseste aceiasi pompa care este destinata filtrarii apei. Montajul panourilor solare pentru piscine pe acoperis reduce incalzirea aticului si implicit costurile de racirea ale casei

Panourile solare pentru piscina se pot folosi de primavara pana toamna pentru a incalzi apa mai repede decat o face soarele in mod normal. Panourile solare pentru piscina pot fi folosite in tandem cu o pompa de caldura pentru piscina.