Filtre Filtre

Seturi panouri solare plane cu boilere termoelectrice

4,662.45 Ron
CU BOILER, 0-1 mp, Germania

Pachetul de panouri solare plane termice ISMO este util pentru o familie alcatuita din 2 persoane, din zona cu insorire bogata intregul an fie in mediul rural sau urban, pentru case cu acoperisul orientat spre Sud.


5,007.60 Ron
CU BOILER, 0-1 mp, Germania

Kitul de panouri solare plane cu boiler ISMO 1x1 este un kit ce contine panouri solare fabricate in Germania si boiler. Kitul este suficient pentru a acoperit nevoile de apa calda ale unei familii de doua persoane care locuieste intr-o zona insorita.


4,814.55 Ron
CU BOILER, 0-1 mp, Germania

Pachetul de panouri solare germane cu boiler termoelectric european este ideal pentru casa de la tara, cu acoperisul orientat spre Sud. Pentru a cunoaste ce sistem cu panouri solare plane ISMO vi se potriveste puteti beneficia de o simulare gratuita.


5,130.45 Ron
CU BOILER, 0-1 mp, Germania

Panourile solare cu boiler solar bivalent pachet ISMO 1x1 120.2 pot cu usurinta sa satisfaca nevoile de apa calda menajera. Panourile solare de calitate germana pot fi montate pe acoperisurile inclinate din tigla.


4,533.75 Ron
CU BOILER, 0-1 mp, Germania

Calitatea germana a panourilor solare plane ISMO impreuna cu calitatea europeana a boilerului orizontal alcatuiesc un sistem de incalzire a apei menajere util unei case cu persoane in varsta. In functie de nevoile acestora se poate alege sistemul optim.


6,101.55 Ron
CU BOILER, 1-2 mp, Germania

Panourile solare pachet ISMO 2x1 se pot utiliza de catre familii de patru persoane care detin o casa cu acoperis inclinat spre Sud, cu lumina solara buna pe tot parcursul anului. Aceste pachete de panouri germane, contin si boilere termoelectrice.


6,446.70 Ron
CU BOILER, 1-2 mp, Germania

Panourile solare termice si boilerul termoelectric asigura aportul necesar de apa calda menajera pe tot parcursul anului. Nu trebuie sa va ingrijorati pentru zilele ploioase sau cele in care panourile sunt acoperite cu zapada.


6,253.65 Ron
CU BOILER, 1-2 mp, Germania

Sistemul de panouri solare plane germane alaturi de boilerul termoelectric reprezinta calea ideala de obtinere a apei calde menajere intrun mod ieftin si ecologic. Sistemul se preteaza unei familii mici de doua persoane care locuieste intro zona de campie.


6,568.90 Ron
CU BOILER, 1-2 mp, Germania

Un sistem pretabil pentru o casa de la tara de la campie, unde locuieste o familie de patru persoane, este cel de panouri solare plane cu boiler termoelectric. Acest sistem poate asigura necesarul de apa calda menajera pentru o casa cu soare suficient.


6,370.65 Ron
CU BOILER, 2-3 mp, Germania

Cei care locuiesc la casa si au o familie de patru persoane isi pot procura apa calda menajera intr-un mod ecologic cu ajutorul setului de panouri solare plane cu boiler termoelectric ISMO 2x1.


6,692.40 Ron
CU BOILER, 2-3 mp, Germania

Acest sistem cu panouri solare germane este suficient pentru a genera apa calda menajera necesara pe tot parcursul anului. Pe langa toate acestea, boilerul beneficiaza si de o rezistenta care asigura utilizatorii ca nu vor ramana fara apa calda in zilele cu putin soare.


7,786.35 Ron
CU BOILER, 3-4 mp, Germania

Familiile de 56 persoane care locuiesc la casa si doresc sa isi procure apa calda menajera ieftina si ecologica pot sa achizitioneze sistemul de panouri solare pachet ISMO 3x1. Acestea se pot instala cu usurinta pe acoperisuri inclinate din tigla.

Seturile de panouri solare plane cu boilere termoelectrice sunt acele instalatii care deservesc la incalzirea apei menajere, utilizate intr-o gospodarie. Ele sunt alcatuite din panouri solare cu suprafata plana si din boilere termoelectrice. Seturile de panouri solare plane cu boilere termoelectrice acopera nevoile de apa calda ale unei familii, cu conditia ca modulele solare sa fie amplasate pe acoperisul locuintei, intr-o zona cu soare si in care sa nu existe elemente de umbrire. Boilerele termoelectrice pot fi montate fie pe sol, fie pe perete, in camera tehnica.