Filtre Filtre

Seturi panouri solare plane cu boilere termoelectrice

7,675.20 Ron
CU BOILER, 2-3 mp, Germania

Sistemul cu panouri solare pentru incalzirea apei poate fi utilizat in casele cu mai multe persoane in varsta, case de batrani mai mici, cu 6 locuri. Acesta sistem poate sa le asigure necesarul de apa calda menajera indiferent de vreme.


7,973.55 Ron
CU BOILER, 2-3 mp, Germania

Familiile de sase persoane care locuiesc la casa si doresc sa isi procure apa calda menajera cat mai ieftin pot sa achizitioneze sistemul de panouri solare pachet ISMO 3x1 150.2. Acestea se pot instala pe acoperisuri inclinate din tigla, de catre o firma specializata.

Seturile de panouri solare plane cu boilere termoelectrice sunt acele instalatii care deservesc la incalzirea apei menajere, utilizate intr-o gospodarie. Ele sunt alcatuite din panouri solare cu suprafata plana si din boilere termoelectrice. Seturile de panouri solare plane cu boilere termoelectrice acopera nevoile de apa calda ale unei familii, cu conditia ca modulele solare sa fie amplasate pe acoperisul locuintei, intr-o zona cu soare si in care sa nu existe elemente de umbrire. Boilerele termoelectrice pot fi montate fie pe sol, fie pe perete, in camera tehnica.