Filtre Filtre

Accesorii pentru piscine si bazine

3,096.00 Ron

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Dusul solar pentru gradina din polietilenta poate fi instalat oriunde in curte sau gradina si ofera posibilitatea unui dus placut dupa o zi obositoare de lucru in gradina, sau in curte. Dusul solar din polietilenta poate fi legat direct la un robinet de apa rece din gradina cu ajutorul unui furtun, cuplat cu ajutorul unui racord rapid si are o capacitate de 20 de litri de apa.


1,200.50 Ron

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Manerele din otel inoxidabil pentru piscine ofera siguranta si sunt concepute pentru persoanele de toate varstele, indiferent de inaltimea sau forma spa-ului sau a piscinei. Fabricate din otel inoxidabil cu material antiderapant aceste manere pentru piscine sunt special tratate impotriva ruginei si a razelor UV.


2,138.50 Ron

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Scara pentru piscine este realizata din otel inoxidabil V2A, un material rezistent la coroziune ce ofera protectie intelungata anti-zgarieturi. Scara pentru piscine din otel inoxidabil este usor de montat si este o investitie avantajoasa pentru toti detinatorii unui bazin de inot sau a unei piscine.


4,162.50 Ron

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Sistemul de iluminat balustrada piscine Luna este o modalitate de a atage atentia asupra piscinei, dar si de a oferi lumina necesara pentru utilizarea piscinei, pe timp de noapte. Acest sistem de iluminat dispune de LED-uri de calitate si este realizat din otel inoxidabil si acril.


1,894.50 Ron

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Cu ajutorul sistemelor de iluminare se pot pune in valoare jocurile de apa ale unei fantanii arteziene, ale unui perete de apa sau ale unei piscine. Reflectorul unic de ultima generatie si mare eficienta al sistemului de iluminat subacvatic garanteaza pierderi minime de lumina iar lentila speciala asigura amplificarea maxima a luminii ledului.


257.50 Ron

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Termometrul pentru piscine este un aparat ideal pentru supravegherea bazinelor, a piscinelor, acvariilor sau iazurilor din gradina. Acesta dispune de un senzor de temperatura impermeabil din otel inoxidabil si are functia de memorare a valorilor minime sau maxime, precum si de afisare a tendintei de crestere sau de scadere a temperaturii apei.

In categoria Accesorii pentru piscine si bazine puteti gasi o serie de produse cu care va puteti dota piscina sau bazinul pe care il detineti in propria curte. Printre acestea se afla dusurile, manerele din otel inoxidabil, scarile pentru piscine din acelasi material rezistent la coroziune, dar si sisteme de iluminat subacvatice. Termometrele pentru piscine sunt de asemenea accesorii pe care le puteti achizitiona pentru supravegherea bazinelor.