Filtre Filtre

Boilere inoxidabile pentru apa

5,752.80 Ron

Boilerul cu o serpentina IDVL-HLS-1 200.1 este alcatuit dintr-un acumulator de apa calda din otel inoxidabil prin intermediul unui schimbator de caldura, poate fi utilizat si la sisteme solare, cazane de petrol si gaz sau cazane cu combustibil solid. Prin intermediul registrului tubului neted inoxidabil 1421, are propietati excelente de igiena, prin urmare, este ideal pentru prepararea alimentelor sau produselor alimentare.4,888.80 Ron

Boilerul cu o serpentina IDVL-HLS-1 150.1 este alcatuit dintr-un acumulator de apa calda din otel inoxidabil prin intermediul unui schimbator de caldura, poate fi utilizat si la sisteme solare, cazane de petrol si gaz sau cazane cu combustibil solid. Prin intermediul registrului tubului neted inoxidabil 1421, are propietati excelente de igiena, prin urmare, este ideal pentru prepararea alimentelor sau produselor alimentare.


10,404.00 Ron

Boilerul IDVL-HSL-1 500.1 este alcatuit dintr-un acumulator de apa calda din otel inoxidabil prin intermediul unui schimbator de caldura, poate fi utilizat si la sisteme solare, cazane de petrol si gaz sau cazane cu combustibil solid. Prin intermediul registrului tubului neted inoxidabil 1421, are propietati excelente de igiena, prin urmare, este ideal pentru prepararea alimentelor sau produselor alimentare.


9,540.00 Ron

Boilerul pentru incalzirea apei IDVL-HLS-1 400.1 este alcatuit dintr-un acumulator de apa calda din otel inoxidabil prin intermediul unui schimbator de caldura, poate fi utilizat si la sisteme solare, cazane de petrol si gaz sau cazane cu combustibil solid. Prin intermediul registrului tubului neted inoxidabil 1421, are propietati excelente de igiena, prin urmare, este ideal pentru prepararea alimentelor sau produselor alimentare.


7,524.00 Ron

Boilerul pentru incalzirea apei IDVL-HLS-1 300.1 este alcatuit dintr-un acumulator de apa calda din otel inoxidabil prin intermediul unui schimbator de caldura, poate fi utilizat si la sisteme solare, cazane de petrol si gaz sau cazane cu combustibil solid. Prin intermediul registrului tubului neted inoxidabil 1421, are propietati excelente de igiena, prin urmare, este ideal pentru prepararea alimentelor sau produselor alimentare.


11,196.00 Ron

Boilerul pentru incalzire apei IDVL-HSL-2 500.1 dintr-un acumulator de apa calda din otel inoxidabil prin intermediul unui schimbator de caldura, poate fi utilizat si la sisteme solare, cazane de petrol si gaz sau cazane cu combustibil solid. Prin intermediul registrului tubului neted inoxidabil 1421, are propietati excelente de igiena, prin urmare, este ideal pentru prepararea alimentelor sau produselor alimentare.


9,351.00 Ron

Sistemul de incalzire bazat pe caldura solara nu are aceeasi intensitate pe parcursul zilei. Astfel, pentru a contracara aceasta discontinuitate este foarte utila folosirea unui boiler solar pentru apa calda care sa stocheze toata energia solara captata si o sa redea instalatiei de caldura atunci cand apa se raceste.

Boilere inoxidabile pentru apa sunt realizate in intregime din inox si alcatuite din acumulatori de apa calda din otel inoxidabil, fiind ideale atat pentru sistemele solare, cat si pentru cazanele ce functioneaza pe petrol, gaz sau combustibil solid. Avantajul pe care il ofera boilerele inoxidabile pentru apa este acela ca, apa calda preparata si stocata de acestea, va putea fi folosita fara probleme la pregatirea mancarurilor, in bucatarie. Acest lucru se datoreaza faptului ca tubul neted inoxidabil pe care il au in interior boilerele inoxidabile ofera proprietati excelente de igiena.