Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Boiler solar apa calda Ideval KSS 600.2 NHS

Ideval KSS 600.2 NHS
(11,127.69 Ron pret cu TVA)
9,351.00 Ron
În stoc
+

Descriere boiler solar pentru apa calda Ideval KSS 600.2 NHS

Sistemul de incalzire bazat pe caldura solara nu are aceeasi intensitate pe parcursul zilei. Astfel, pentru a contracara aceasta discontinuitate este foarte utila folosirea unui boiler solar pentru apa calda care sa stocheze toata energia solara captata si o sa redea instalatiei de caldura atunci cand apa se raceste.

Boiler solar apa calda Ideval KSS 600.2 NHS este potrivit pentru prepararea apei calde menajere in combinatie cu panouri solare plane sau cu tuburi vidate, centrale pe lemne si surse de caldura conventionale. Datorita limitarii volumului de apa de 30-50 de litri din sperpentina nu sunt necesare masuri de precautie impotriva riscului de legionella.

 

Detalii boiler solar pentru apa calda Ideval KSS 600.2 NHS

 • Tip constructiv boiler: otel de calitate S235JRG2 conform DIN 4753;
 • Protectie la coroziune: brut pe interior, anticoroziv pe exterior;
 • Serpentina apa potabila: tub flexibil din otel inoxidabil (SVGW-Nr.: 7606-184);
 • Izolatie: PUR;
 • Culoare izolatie: argintiu.

 

Specificatii boiler solar pentru apa calda Ideval KSS 600.2 NHS

 • Volum boiler solar: 600 l;
 • Serpentina apa: 6 m2;
 • Serpentina solar: 1.8 m2;
 • Diametru fara izolatie: 700 mm;
 • Inaltime fara izolatie: 1650 mm;
 • Dimensiune inclinare fara izolatie: 1690 mm;
 • Greutate fara izolatie: 152 kg;
 • Presiune de lucru boiler: 6 bar;
 • Temperatura de operare: 95°C;
 • Izolatie: 100 mm;
 • Greutate izolatie: 19 kg;
 • Provenienta - Germania;
 • Garantie 3 ani, 6 ani daca boilerul solar pentru apa calda este montat de catre solar-service.ro!

 

Inca un pas spre eficienta energetica cu boiler solar pentru apa calda Ideval

Oricine poate avea parte de o locuinta eficienta din punct de vedere energetic. Cu putina perseverenta, dorinta unui viitor mai curat si o serie de schimbari ce tin de utilitati, o gospodarie poate fi transformata intr-un camin unde grija facturilor la electricitate nu isi mai are locul.

Ce inseamna un camin eficient din punct de vedere energetic cu un boiler solar pentru apa calda?

O casa "verde" inseamna o casa proiectata special pentru a fi eficienta energetic, prietenoasa cu natura si concentrata pe sisteme de energie si de apa calda menajera eficiente, care utilizeaza sursele regenerabile de energie, cum ar fi un boiler solar pentru apa calda.

In trecut, casele ecologice aveau un aspect oarecum primitiv, pentru ca erau construite direct in pamant si din materiale ecologice. Astazi, permacultura permite case cu un aspect extraordinar, locuinte primitoare, integrate perfect in natura.

Anul 1970 a fost momentul in care miscarea cladirilor "verzi" a inceput sa se contureze tot mai mult, in special dupa ce pretul petrolului a inceput sa creasca. Imediat, specialistii au inceput sa se implice tot mai mult in asemenea proiecte si au cautat solutii eficiente de energie (boiler solar pentru apa calda), in urma miscarii anterioare.

Un pas important spre eficienta energetica in locuinte cu un boiler solar pentru apa calda

In anii '90 s-a mers si mai departe, odata cu aparitia unor organizatii care au promovat cladirile verzi. Aceste  asociatii nu numai ca au raspandit conceptul de locuinta eficienta energetic, ci s-au dedicat si educarii consumatorilor cu privire la solutiile alternative existente.

Nu multi oameni pot sa renunte la meseriile lor si sa locuiasca intr-un centru de permacultura. E o decizie radicala, care iti schimba viata in totalitate. Ii pretuim mult pe cei care au curajul sa faca asta, pentru ca au iesit de sub regulile societatii si au decis sa traiasca dupa propriile credinte, departe de vacarm, poluare si, daca ne gandim mai bine, departe de facturile la utilitati.

Din fericire, si noi, cei care am ramas in orase sau in zonele rurale, avem parte de solutii alternative care ne ajuta sa mai taiem din povara acestor facturi. Despre sistemele care folosesc energie din surse regenerabile e vorba, cele care genereaza electricitate, cele termice si cele care ne asigura apa calda menajera, cum e un boiler solar pentru apa calda.

Un boiler solar pentru apa calda Ideval este potrivit pentru a fi folosit in combinatie cu un set de panouri solare plane sau panouri cu tuburi vidate. De asemeni, acest boiler solar pentru apa calda  poate fi folosit si in combinatie cu o centrala pe lemne sau chiar o sursa de incalzire conventionala.

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!