Filtre Filtre

Centrale pe lemne cu gazeificare

34,920.00 Ron

Cazanul cu gazeificare pe lemne Idella Fire Wood 100 KW este un mijloc modern de obtinere a caldurii ce foloseste combustia in jos si gazeificarea lemnului in sus. Datorita caracteristicilor sale inovative, cazanul cu gazeificare este cu pana la 30% mai eficient decat un cazan de lemne standard.


13,680.00 Ron

Cazanul pe lemne cu gazeificare IFW-GE 25 atinge valori de emisie foarte curate si fara controler lambda. Datorita utilizarii de ultima tehnologie de control, un produs a fost creat care mentine cerintele gazelor de evacuare sub control. Puteti face cea mai buna utilizare a combustibilului cu aceasta serie de cazane cu gazeificare pe lemne respectand totodata mediul inconjurator si natura.17,928.00 Ron

Cazanele pe lemne cu gazeificare Idella Fire Wood 16 KW sunt echipate cu un controler de ardere electronic care permite observarea permanenta a gazelor de evacuare si a temperaturii cazanelor. Aceasta facilitate asigura o ardere echilibrata a lemnelor.

 


29,043.00 Ron

Cazane pe lemne cu gazeificare ce functioneaza pe principiul gazeificarii lemnului de maxim 50cm cu umiditate <20% si peleti de 6-8mm. Cazane pe peleti ce pot functiona si cu lemne.

10,003.50 Ron

Centrale pe lemne cu gazeificare 18-24 kw Sigma 20 Date tehnice Putere: 18-24Kw Centrala pe lemne ideala pentru incalzirea suprafetei de: 140-200mp Greutate: 520kg Garantie: 2 ani, daca centrala pe lemne este instalata de www.solar-service.rogarantia este de 5 ani. Fabricat in EU, certificat BAFA Germania.

 11,695.50 Ron

Centralele termice pe lemne cu gazeificare functioneaza pe principiul gazeificarii lemnului de maxim 50cm cu umiditate <20%. Ideal pentru incalzirea suprafetei de: 200-300mp. Atat serpentina cat si aerisitorul se poate curata manual.


Centralele pe lemne cu gazeificare sunt instalatii de incalzire a locuintei care folosesc unul dintre cele mai ieftine tipuri de combustibil si, in plus, sunt echipate cu un controler de ardere electronic ce permite observarea permanenta a gazelor de evacuare si asigura arderea echilibrata a lemnelor. Centralele pe lemne cu gazeificare sunt economice, dar si ecologice, deopotriva, intrucat au emanatii poluante foarte reduse. Centralele din aceasta categorie respecta astfel mediul inconjurator si utilizeaza la maximum capacitatea calorica a combustibilului, adica a lemnelor, oferind economie de resurse.