Filtre Filtre

Seturi panouri solare plane cu boilere solare mici 150-500 litri

14,392.80 Ron

Kitul de panouri solare plane IFST 2.08 contine trei panouri fotovoltaice Idella Family Standard, fiecare de 2.08 mp, ideale pentru montarea pe acoperisul din tigla. Acest set de instalatie solara dispune si de un rezervor solar de 400 de litri, pentru inclazirea apei menajere, un controler si accesorii de extindere a zonei de absorbtie a panoului solar d pana la 6.24 mp.


16,552.80 Ron

Kitul de panouri solare Idella Family Standard cu rezervor solar de 500 de litri cu dubla serpentina si controler solar diferential poate fi montat cu usurinta pe acoperis, cu ajutorul unor suporti de prindere. Ideal pentru locuinte, acest sistem solar alcatuit din 4 panouri solare plane incalzeste apa folosita in bucatarie, la spalatul vaselor, dar si la baie, pentru igiena intima.

În afara stocului

10,752.30 Ron

Kitul solar cu doua panouri Idella Family Standard si boiler solar Solarbag 300 este un alegerea ideala pentru incalzirea apei menajere din locuinta. Acest sistem solar dispune de un doua colectoare plane de 2,05 mp fiecare, un controler diferential solar si supori de montaj, pentru a fi cu usurinta fixat pe acoperis.

În afara stocului

11,512.80 Ron

Kitul Solar termic cu doua panouri solare plane Idella Family Standard 2.08 este un sistem de incalzire a apei menajere, fiind recomandat la case, vile sau duplexuri. Kitul dispune de un rezervor solar de stocare Solarbag de 300 de litri, cu statie de pompare Idroline S1 si doua serpentine, un controler diferential si accesorii de montaj a panourilor solare pe acoperisurile din tigla.

În afara stocului

13,672.80 Ron

Kiturile solare cu 3 panouri Idella Family Standard, boiler solar, statie solara si controler sunt sisteme ideala de incalzire a apei menajere din gospodarie, fie ca este vorba despre o casa, o vila sau o ferma. Cele trei panouri solare plane IFST masoara cate 2,05 mp fiecare si se fixeaza cu usurinta pe acoperis, cu ajutorul unui set de baza pentru instalarea a doua dintre colectoare, avand si o extensie de instalare pentru cel de-al treilea panou solar.

În afara stocului

16,911.00 Ron
CU BOILER, 5-10 mp, Germania

Set panouri solare germane plane, garantie 5 ani, cu boiler orizontal cu 1 serpentina de 500 de litri. Utilizat pentru incalzirea apei potabille casnice sau industriale, boilerul vine impreuna cu 10 panouri solare plane Idella Smarty One.


17,401.50 Ron
CU BOILER, 5-10 mp, Germania

Zece panouri solare de cea mai buna calitate, fabricate in Germania, incalzesc rapid apa potabila, indiferent unde este nevoie de ea, fie ca vorbim de hoteluri sau pensiuni.Contine un boiler orizontal termoelectric de 500 de litri cu 2 serpentine.


7,006.50 Ron
CU BOILER, 3-4 mp, Germania

Avand un pret foarte bun si o garantie a panourilor de cinci ani, pachetul este o investitie mai mult decat inspirata cand vine vorba de incalzirea apei calde menajere.


8,158.50 Ron
CU BOILER, 3-4 mp, Germania

Patru panouri solare plane Idella Smarty One fabricate in Germania, plus 16 suporti de prindere a panourilor solare si un boiler orizontal cu o serpentina de 200 litri plus alte echipamente, reprezinta pachetul perfect pentru incalzirea apei calde menajere.


9,135.00 Ron
CU BOILER, 4-5 mp, Germania

Pachet format din patru panouri solare Idella Smarty One, 16 suporti de prindere a panourilor solare pentru un acoperis inclinat, o statie solara germana Idroline cu grup de pompare complet echipat si un boiler orizontal cu o serpentina de 300 litri.


9,427.50 Ron
CU BOILER, 3-4 mp, Germania

Pentru ca folosesc cea mai mare parte a energiei solare care intra in contact cu suprafata lor, ele reprezinta solutia rapida si ieftina de a incalzi apa calda menajera. Panourile au o perioada lunga de viata.


10,498.50 Ron
CU BOILER, 4-5 mp, Germania

Un pachet care garanteaza prin cele cinci panouri solare plane, plus cei 20 de suporti de prindere a panourilor solare si un boiler solar cu o serpentina de 300 litri, incalzirea rapida si foarte eficienta a apei calde menajere.

Seturile de panouri solare plane cu boilere solare mici 150-500 litri sunt acele instalatii de producere a apei calde menajere, ideale pentru familiile care isi doresc sa se foloseasca de inepuizabila energie a soarelui. Aceste seturi includ panouri solare plane si boilere solare mici, cu o capacitate de stocare a apei cuprinsa intre 150 si 500 de litri. Impreuna cu panourile solare, aceste boilere vor oferi necesarul de apa calda menajera pentru uz casnic.