Filtre Filtre

Seturi de montaj panouri solare

64.08 Ron

Carligul S reglabil pentru structura de panouri solare este recomandat la instalarea sistemelor de incalzire cu ajutorul energiei de la soare, pe acoperisurie din tigla. Realizat din otel inoxidabil si avand o grosime de 5 mm, carligul reglabil este rezistent atat la temperaturi scazute, cat si a temperaturi ridicate.


64.08 Ron

Conectorul pentru panouri solare Iunona cu tuburi vidate si colector din otel inoxidabil este un element important care face interconectarea dintre doua panouri termice. Pentru a rezista in timp, conectorii si cablurile care fac legatura intre panourile termice trebuie sa indeplineasca unele caracteristici de baza.


1,209.60 Ron

Este indicat ca montajul panourilor solare sa fie facut de un personal autorizat, pentru a nu exista probleme la functionare. Extinderea suport montaj pentru panouri solare reprezinta o componenta utilizata la instalarea sistemelor de energie regenerabila si contine sase carlige pentru prinderea pe acoperisurile caselor a panourilor solare Idella Family Standard.


813.60 Ron

Extinderea suport panou solar AEG este un accesoriu utilizat la montarea sistemelor solare pe acoperisurile din tabla netede si ondulate. Sistemele de energie regenerabila se monteaza pe acoperisurile caselor unifamiliale sau de tip duplex la un unghi de circa 45 de grade, cu ajutorul unor carlige ce au forma litere „S” si care se fixeaza usor.


640.80 Ron

Pentru a avea o durabilitate mare in timp, cablurile pentru conectarea panourilor solare trebuie sa fie rezistente la temperaturi ridicate, dar si la temperaturi scazute, dar si sa faca fata razelor ultraviolete. Kitul de conectare pentru panouri solare Idella  Family Standard 2.08 este folosit in punctele de interconectare a panourilor termice, avand rolul de a permite asamblarea rapida a elementelor cablate electric.


1,404.00 Ron

Kitul de montaj panouri solare AGG permite instalarea sistemelor solare pe suprafete nete sau ondulate. Acest set de montaj consta in sase carlige de prindere pentru acoperisurile din tabla nete sau ondulate, mai exact, include tot ceea ce este necesar pentru fixarea panourilor solare pe case, vile sau duplexuri.


133.92 Ron

Kitul de montaj al structurii pentru panouri solare Iunona permite instalarea panourilor solare pe acoperisurile din tabla. Acest set de montaj contribuie la protejarea invelisului acoperisului de daune si este compus dintr-un suport si alte piese de mici dimensiuni.


3,528.00 Ron

Kitul de montare GS integrat in acoperis pentru panouri solare idella Family Standard IFST este recomandat pentru montarea pe verticala pe acoperisurile cu tigla care acopera un unghi de inclinare de 27 de grade. Realizat din foi de metal si blocuri de lemn, acest kit de montare a panourilor fotovoltaice este eficient si ofera o protectie maxima.


1,044.00 Ron

Kit de montare QMT 4 are rolul de a sustine un singur panou fotovoltaic Idella Family Standard IFST2,54 si este recomandat pentru montarea orizontala. Acest set de montare utilizat in sistemele de energie regenerabila este solutia optima si sigura pentru amplasarea panourilor solare pe acoperisurile care au o panta mica sau in cazul acoperisurilor de tip terasa.


979.20 Ron

Kitul de montare QMT 1 este ideal pentru fixarea panourilor solare pe acoperisuri si este recomandat a se monta pe orizontala. Acest sistem de montare care contine patru carlige este destinat acoperisurilor din tigla si care au un singur panou solar Idella Family Standard IFST2,54.


939.60 Ron

Kitul de montaj al panourilor solare cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Clouds 10 este ideal pentru fixarea acestor instalatii de energie solara pe acoperisurile din tigla. Kitul de montaj contine un suport din otel inoxidabil, rezistent in cele mai rele conditii de temperatura, carlige si alte accesorii necesare pentru fixarea colectoarelor pe acoperis.


684.00 Ron

Kitul structura de montaj pentru panouri solare Idella Family Vakuum Sun 12 este ideal pentru fixarea acestor instalatii solare atat pe acoperisurile din tabla, cat si pe acoperisurile din tigla. Acest kit de montaj a panourilor solare se monteaza pe acoperisurile din tigla cu ajutorul unor carlige standard, iar in cazul acoperisurilor plate, din tabla, se utilizeaza suruburile.

Seturile de montaj panouri solare includ toate accesoriile de care este nevoie pentru a se realiza un montaj corect si complet al modulelor solare, pe acoperisurile cladirilor in care este utilizata energia provenita din surse regenerabile. Seturile de montaj panouri solare sunt de importanta majora daca v-ati hotarat sa va instalati un sistem ce utilizeaza energia regenerabila. Asta, deoarece, unul dintre cei mai importanti factori care asigura randamentul garantat al panourilor solare, este un montaj sigur al acestor echipamente. Seturile de montaj panouri solare includ suporti pentru panourile solare, kituri de montaj, kituri de conectare, conectori, carlige si suruburi.