Filtre Filtre

Centrale termice pe lemne

15,016.50 Ron

Cazanul pe combustibil solid lemne si carbuni functioneaza cu mai multe tipuri de carbuni; carbunii se pot inlocui si cu lemne. Cazanul pe combustibil solid lemne si carbuni este ideal pentru incalzirea suprafetei de: 480-580mp. Garantie: 2 ani, daca sistemul este instalat de www.solar-service.ro, garantia este de 5 ani.

Fabricat in UE.19,125.00 Ron

Cazanul cu ardere pe lemne Idella Serafine 45 KW are numeroase avantaje, iar printre cele mai importante dintre acestea sunt durata lunga de viata, costurile reduse ale combustibilului pe care il foloseste, gama vasta de puteri, precum si utilizarea si folosirea facila pe care o ofera. Cazanul cu ardere pe lemne Idella Serafine 45 KW este solutia ideala pentru persoanele care isi doresc costuri mai mici la incalzirea locuintelor.


34,920.00 Ron

Cazanul cu gazeificare pe lemne Idella Fire Wood 100 KW este un mijloc modern de obtinere a caldurii ce foloseste combustia in jos si gazeificarea lemnului in sus. Datorita caracteristicilor sale inovative, cazanul cu gazeificare este cu pana la 30% mai eficient decat un cazan de lemne standard.


13,680.00 Ron

Cazanul pe lemne cu gazeificare IFW-GE 25 atinge valori de emisie foarte curate si fara controler lambda. Datorita utilizarii de ultima tehnologie de control, un produs a fost creat care mentine cerintele gazelor de evacuare sub control. Puteti face cea mai buna utilizare a combustibilului cu aceasta serie de cazane cu gazeificare pe lemne respectand totodata mediul inconjurator si natura.


113,130.00 Ron

Cazanul pe lemne Idella Serafine 400 KW asigura necesarul termic dintr-o locuinta, fara a impune costuri mari, datorita cmbustibilului ieftin pe care il foloseste. Cazanul pe lemne Idella Serafine 400 KW este un sistem de incalzire cu o putere nominala de 400 kW, fiind functionala la o temperatura maxima de operare de 90 de grade Celsius.


53,307.00 Ron

Cazan pe paie lemne fan Futura Eko S 100 functioneaza cu arderea fanului, paielor si a lemnelor. Modelul Futura Eko S 1OO este fabricat din otel si este ideal pentru incalzirea unei suprafete mai mari de 1500mp.


44,752.50 Ron

Cazan pe peleti, lemne, rumegus ideal pentru incalzirea suprafetei de:600-750mp. Controlat de doua pompe si ventilator de aerisere reglabil. Garantie: 2 ani, daca sistemul este instalat de www.solar-service.ro, garantia este de 5 ani.Fabricat in EU


 


 5,782.50 Ron

Cazane combustibil solid, lemne, carbuni ce functioneaza atat pe lemne cat si pe carbuni, optional se poate adauga si arzator de peleti. Ideal pentru incalzirea suprafetei de: 240-340mp. Garantie: 2 ani, daca sistemul este instalat de www.solar-service.ro, garantia este de 5 ani.

Fabricat in EU.


41,535.00 Ron

Cazanele cu ardere pe lemne Idella Serafine 130 KW au avantajul de a fi rezistente, eficiente, avand o durata lunga de viata. Optional, cazanele pe lemne pot fi dotate cu un schimbator de caldura in placi pentru apa calda menajera, la pret avantajos.7,159.50 Ron

Cazane cu lemne lungi Kumulator Eko 25 functioneaza cu arderea lemnelor cu umiditate de 20% si lungime de 50cm. Garantie: 2 ani, daca cazanul pe lemne este instalat de www.solar-service.ro, garantia este de 5 ani.


17,928.00 Ron

Cazanele pe lemne cu gazeificare Idella Fire Wood 16 KW sunt echipate cu un controler de ardere electronic care permite observarea permanenta a gazelor de evacuare si a temperaturii cazanelor. Aceasta facilitate asigura o ardere echilibrata a lemnelor.

 

Incalzirea locuintei folosind ca si combustibil, lemnul, reprezinta o alternativa potrivita la asigurarea necesarului de agent termic cu combustibil lichid sau gazos. Spre deosebire de aceste tipuri de combustibil, lemnul este mai economic si mai ecologic, intrucat produce o ardere cu emisii poluante reduse, in comparatie cu gazele naturale. Centralele termice pe lemne reprezinta asadar alegerea ideala pentru incalzirea locuintelor. Acestea asigura necesarul termic dintr-o locuinta, fara ca proprietarii sa fie nevoiti sa scoata din buzunare sume uriase pentru plata combustibilului, lemnul fiind unul dintre cele mai ieftine tipuri de combustibil.