Filtre Filtre

Panouri compozite pentru incalzire prin pardoseala

1,198.80 Ron

Covorul cu izolatie termica este potrivit pentru camere de dimensiuni mici, dar si pentru suprafete neobisnuite. Acesta foloseste tehnologia moderna de tip nubs, reprezentata prin crestaturi, fiind foarte simplu de instalat de catre o singura persoana.


268.20 Ron

Placile pentru incalzirea pardoselei sunt destinate suprafetelor de beton cu sau fara incalzire prin pardoseala avand o singura fata de 30 mm rosie-argintie care ajuta la acoperire articulatiilor conductelor. Acestea ofera izolare termica si fonica pentru izolarea de interior, atat pentru panouri de tavan sau pentru instalarea de conducte pentru incalzire a pardoselii.


268.20 Ron

Rola fixa pentru podea este destinata izolarii termice si fonice de interior. Aceasta poate fi folosita atat pentru panourile de tavan, cat si pentru suprafete din beton si sape lichide, cu si fara incalzire prin pardoseala.

In categoria Panouri compozite pentru incalzire in pardoseala se regasesc echipamentele care ajuta la instalarea si optimizarea sistemelor de incalzire prin pardoseala. Covorul cu izolatie termica, de pilda, este ideal pentru izolarea termica interioata a pardoselii, fiind un element principal pentru pastrarea caldurii in interiorul incaperii. Persoanele care aleg incalzirea prin pardoseala pot achizitiona si placile pentru incalzire care se folosesc tot la izolarea interioara a podelei. Acestea sunt rezistente la rupere si ofera o buna izolare termica si fonica.