Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Covor cu izolatie termica impotriva zgomotului NP

esolar10444
(1,426.57 Ron pret cu TVA)
1,198.80 Ron
În stoc
+

Prezentarea covorului cu izolatie termica

Covorul cu izolatie termica este potrivit pentru camere de dimensiuni mici, dar si pentru suprafete neobisnuite. Acesta foloseste tehnologia moderna de tip nubs, reprezentata prin crestaturi, fiind foarte simplu de instalat de catre o singura persoana. Covorul este perfect pentru izolarea termica si fonica fiind constituit dintr-o placa de spuma EPS care prezinta un strat de folie deasupra. Sistemul covorului este directionat usor axial sau diagonal, iar conexiunea acestuia cu suprafata placii se realizeaza prin intermediul celor de doua fete care merg pe principiul „push-button”. Covorul este ideal pentru izolarea interioara atat a tavanului, cat si a pardoselii, sistemul avand avantajul accesoriilor suplimentare care ajuta sa pastreze caldura mai eficient.

Detalii ale covorului cu izolatie termica

Covorul cu izolatie termica prezinta tehnologia de tip nubs care este usor de instalat de o singura persoana, mai ales in planurile neobisnuite si/sau camere de dimeniuni mici. Acesta are avantajul de a prezenta accesorii suplimentare care il ajuta sa fie usor de instalat in directie axiala sau diagonala fara a inregistra pierderi de caldura. Covorul este eficient in izolarea termica, dar si fonica, coresponzand cererii conform DIN 13163 pentru izolarea interioare a tavanului sau a podelei, conform DIN V 4108-10. Izolarea covorului consta dintr-o placa de spuma EPS cu un strat de folie de suprafata care se afla in conformitate cu DIN 18560 avand o conexiune de instalare simpla de tipul „push-button”.

Specificatii:

  • Dimensiune placa inclusiv suprapunere: 145 x 85 cm;
  • Spatiu utilizabil: 140 x 80 cm;
  • Pentru tevi de incalzire: 14-17 mm;
  • Culoare: neagra;
  • Inaltimea stud: 18 mm.

 

Versiuni ale covorului cu izolatie termica

  • NP 11: Grosime: 28 mm; Randament: 0,314 m² K/W; Sarcina maxima: 50.0 kN/m²;
  • NP 30-2: Grosime: 47 mm; Randament: 0,750 m² K/W; Sarcina maxima: 50.0 kN/m²;
  • NP 11: 20,16 m² (18 coli);
  • NP 30-2: 11,20 m² (10 coli).

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!