Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Placi pentru incalzirea pardoselei laminate

esolar10398
(319.16 Ron pret cu TVA)
268.20 Ron
În stoc
+

Prezentarea placilor pentru incalzirea pardoselei

Placile pentru incalzirea pardoselei sunt destinate suprafetelor de beton cu sau fara incalzire prin pardoseala avand o singura fata de 30 mm rosie-argintie care ajuta la acoperire articulatiilor conductelor. Acestea ofera izolare termica si fonica pentru izolarea de interior, atat pentru panouri de tavan sau pentru instalarea de conducte pentru incalzire a pardoselii. Placile sunt laminate in partea de sus, continand un strat superior impotriva umiditatii, fiind rezistente la rupere. Suprafata pe care o placa o poate acoperi este de 2 m² si ofera un randament intre 0,667 m² K/W si 0,778 m² K/W, acest lucru depinde insa numai de modelul ales in functie de cerintele fiecarui spatiu.

Detalii ale placilor pentru incalzirea pardoselei

Placile pentru incalzirea pardoselei sunt in conformitate cu DIN 13163 si DIN V 4108-10 pentru izolarea interioara a tavanului sau a podelii. Acestea sunt laminate in parte de sus, realizate din material armat, cu rezistenta la rupere si prezinta un strat superior de sapa impotriva umiditatii (DIN 18560). Placile prezinta crestaturi care ajuta la instalarea sistemelor de conducte pentru incalzirea pardoselii. Acestea au o singura fata de 30 mm care ajuta la acoperirea articulatiilor conductelor.

Specificatii:

  • Lungime: 2 m;
  • Latime: 1 m;
  • Suprafata: 2 m²;

 

Versiuni ale placilor pentru incalzirea pardoselei

  • FP 30-3: Putere: 30/27 mm; Randament: 0,667 m² K/W; Sarcina maxima: 4,0 kN/m²;
  • FP 35-3; Putere: 35/32 mm; Randament: 0,778 m² K/W; Sarcina maxima: 4,0 kN/m²;
  • Pret: 10 m².

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!