Filtre Filtre

Boilere universale pentru apa calda

3,060.00 Ron

Acumulatorul pentru apa calda IDVL-DUOCELL 200.1 se poate combina cu toate cazanele de incalzire, cat si cu sistemele de energie. Gama larga de accesorii permite sistemului de apa calda o suplimentare optima individuala pentru a se potrivi nevoilor dumneavostra.


3,592.80 Ron

Boiler ca spatiu de depozitare pentru apa calda Ideval IDVL-S 150.1 este proiectat pentru conditii speciale in camera cazanului. Constructia conceputa in mod adecvat permite montarea directa a cazanului pe acumulator, astfel ca cele doua componente formeaza o unitate compacta.

În stoc

3,924.00 Ron

Boilerul cu 1 serpentina Ideval IDVL-WSSP 300.1 asigura incalzirea apei calde pentru spatii rezidentiale sau comerciale, adaptate la un cazan de incalzire. WSSP este ideal pentru conectare la un cazan de incalzire.2,916.00 Ron

Boilerul cu 2 serpentine IDVL-BWS 150.2 se caracterizeaza prin suprafetele de incalzire de dimensiuni generoase si de performanta superioara si este special conceput pentru utilizarea cu cazane de condensare si pompe de caldura.


4,716.00 Ron

Boilerul cu o serpentina Ideval IDVL-WSSP 400.1 asigura incalzirea apei calde pentru spatii rezidentiale sau comerciale, adaptate la un cazan de incalzire. WSSP este ideal pentru conectare la un cazan de incalzire.


11,700.00 Ron

Caldura obtinuta de sistemul de incalzire este inmagazinata in Boilerul cu tripla serpentina pentru apa calda Ideval KSS 1000.2 NHSS si poate fi folosita ulterior pentru a incalzi apa menajera.


5,220.00 Ron

Boilerul cu un schimbator de caldura IDVL-WSSP 500.1 asigura incalzirea apei calde pentru spatii rezidentiale sau comerciale, adaptate la un cazan de incalzire. WSSP este ideal pentru conectare la un cazan de incalzire.


3,592.80 Ron

Boilerul depozit pentru apa calda menajera Ideval IDVL-S 200.2 este proiectat pentru conditii speciale in camera cazanului. Constructia conceputa in mod adecvat permite montarea directa a cazanului pe acumulator, astfel ca cele doua componente formeaza o unitate compacta.


3,531.60 Ron

Boilerul monovalent IDVL-WSSP 200.1 asigura incalzirea apei calde pentru spatii rezidentiale sau comerciale, adaptate la un cazan de incalzire. WSSP este ideal pentru conectare la un cazan de incalzire.


3,204.00 Ron

Boilerul pentru apa calda IDVL-BWS 200.2 se caracterizeaza prin suprafetele de incalzire de dimensiuni generoase si de performanta superioara si este special conceput pentru utilizarea cu cazane de condensare si pompe de caldura.


3,528.00 Ron

Boilerul pentru apa calda IDVL-NBWS 300.2 se caracterizeaza prin suprafetele de incalzire de dimensiuni generoase si de performanta superioara si este special conceput pentru utilizarea cu cazane de condensare si pompe de caldura.

Boilerele universale pentru apa calda sunt rezervoare de depozitare si preparare a apei calde, special create pentru a se potrivi cu toate tipurile de instalatii de incalzire. Mai exact, boilerele universale pentru apa calda pot fi conectate atat la sistemele de incalzire ce utilizeaza energia solara, cat si la centralele ce functioneaza pe gaz, petrol, lemne sau peleti sau la pompele de caldura. Boilerele solare universale pot avea una, doua sau mai multe serpentine si asigura necesarul de apa calda atat pentru utilizarea acesteia la baie sau la bucatarie, cat si pentru a o transfera in instalatia de incalzire a locuintei.