Filtre Filtre

Tevi si fitinguri de incalzire in podea

662.40 Ron

Conducta pentru incalzirea pardoselii din polietilena cu grad crescut de rezistenta la temperaturi de 70 °C.  Aceasta este perfecta pentru conexiunea cu un calorifer, iar raza de indoire a conductelor este de 5 x d.


2,318.40 Ron

Conductele PE-Xc pentru utilizarea in stare bruta sunt ideale in domeniul constructiilor, dar si pentru sistemele de incalzire a podelei. Continutul de polietilena, dar si compresia fasciculilor de electroni utilizata in realizarea acestora le confera o structura optima pentru pastrarea cat mai eficienta a calduri.


37.80 Ron

Conexiunea pentru insurubare MS poate fi utilizata in sistemele sanitare sau sistemele de incalzire a pardoselii care contin teava din compozit multistratificata.


35.64 Ron

Cuplaj de conectare MS ideala pentru sistemele de incalzire prin pardoseala, dar si pentru sistemele sanitare. Ambreiajul poate fi utilizat pentru teava din compozit multistratificata, dar si pentru conducta de incalzire prin pardoseala.


331.20 Ron

Grinda orizontala este sustinuta de doua picioare inclinate putand fi folosita pentru tambur de unica folosinta. Aceasta are suporta o capacitate de 750 m de tub pentru incalzirea prin pardoseala.


9.00 Ron

Montajul pentru compresie MS reprezinta solutia ideala pentru conductele de incalzire prin pardoseala si pentru tevile din compozit multistratificat. Acest montaj este utilizat cel mai des in structura sistemelor de incalzire prin pardoseala si sistemelor sanitare.


575.28 Ron

Pompa de verificare pentru tevi pentru sisteme de conducte, centrale si sisteme solare. Aceasta este utilizata pentru controlarea securitatii si sigurantei sistemelor de conducte.


338.40 Ron

Teava cu izolatie rosie pentru sistem de presare turbo, sisteme de presare TH si sisteme de presare U. Prezenta izolatiei de tip PE de 6 mm cu piele rosie ofera sistemelor de incalzire prin podea o circulatie si pastrare mai buna a apei calde.


338.40 Ron

Tubul poate fi utilizat pentru sisteme de presare turbo, sisteme de presare TH, sisteme de presare U. Teava din compozit multistratificata prezinta in stuctura ei o teava de baza PE-Xb, doua straturi de adeviz, o bariera de oxigen si un strat de top PE-Xb.


777.60 Ron

Tevile PE-Xc sunt caracterizate print-un grad mare de flexibilitate avand trei straturi: material de baza, adeziv si strat bariera de oxigen. O data instalate tevile seamana cu o retea, avand raza de indoire de 5 x d.


2,124.00 Ron

Tevile PE-RT pentru incalzirea pardoselii sunt reprezentate de tuburi cu sigiliu din oxigen ideale pentru pastrarea caldurii o durata mare de timp. Acestea sunt rezistente la temperaturi mari fiind constituite din polietilena si pot lucra la o presiune maxima de 6 bar.


482.40 Ron

Tubul de metal din 5 straturi sudate pentru incalzirea pardoselii este ideal pentru circulatia si mentinerea apei calde. Acesta prezinta o conductivitate termica de 0,43 W/mK fiind rezistent la temperaturi mari de pana la 95°C.

In categoria Tevi si fitinguri de incalzire in podea gasiti toate echipamentele necesare instalarii unui sistem de incalzire in pardoseala. Tevile pentru incalzire in pardoseala sunt realizate din materiale speciale si de inalta calitate, rezistente la temperaturi ridicate si flexibile. Tevile de incalzire care se monteaza sub podea prezinta izolatie speciala pentru a oferi sistemelor de incalzire in pardoseala o eficienta ridicata, in ceea ce priveste pastrarea caldurii si a apei calde. Fitingurile sistemelor de incalzire in podea includ pompele de verificare pentru tevi, care controleaza starea conductelor, seturi de conexiuni si suruburi pentru cuplarea tevilor si alte echipamente pentru montajul acestora.