Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Kituri solare cu 3 panouri IFST2,05 cu boiler solar Solarbag 400.2 cu statie solara si controler aplicate

esolar10424
(16,270.63 Ron pret cu TVA)
13,672.80 Ron
În stoc
+

Prezentare kituri solare pentru apa calda cu boiler de 400 litri

Kiturile solare cu 3 panouri Idella Family Standard, boiler solar, statie solara si controler sunt sisteme ideala de incalzire a apei menajere din gospodarie, fie ca este vorba despre o casa, o vila sau o ferma. Cele trei panouri solare plane IFST masoara cate 2,05 mp fiecare si se fixeaza cu usurinta pe acoperis, cu ajutorul unui set de baza pentru instalarea a doua dintre colectoare, avand si o extensie de instalare pentru cel de-al treilea panou solar. Boilerul solar Solarbag are o capacitate mare, de 400 de ltri si o statie de pompare cu doua serpentine. Kiturile solare cu 3 panouri IFST sunt ideale pentru a plati facturi mai mici la apa calda.

Detalii kituri solare pentru apa calda cu boiler de 400 litri

Kiturile solare cu trei panouri solare IFST cu stocator solar Solarbag 400 2.05 sunt ideale pentru incalzirea apei menajere. Acesta are 3 panouri, un rezervor solar, un controler diferential solar si accesorii pentru extinderea locului unde se afla stocatorul solar de pana la 6,15 m².

Componente kituri solare pentru apa calda cu boiler de 400 litri

  • 3 panouri solare plane Idella Family Standard IFTS 2.05 (un total de 6.15 m²);
  • 1 stocator de apa Solarbag de 400 litri cu statie de pompare Idroline S1 (1-teava) cu 2 serpentine;
  • 1 controler diferential solar Idesol (montat pe stocator), cu 3 senzori;
  • 2 seturi de conectori + dop de inchidere;
  • 1 set de accesorii pentru statie solara cu un vas de expansiune de 25 L;
  • 1 x 10 L concentrat de glicol solar termic;
  • 1 set  de baza pentru instalare pe acoperis pentru 2 panouri solare;
  • 1 extensie de instalare pentru acoperis pentru 1 colector;
  • 1 set de conexiune pentru panourile solare pentru tur si retur.

 

 

La casa sau la ferma economisim bani importanta daca folosim kituri solare pentru apa calda cu boiler de 400 litri

Orice gospodarie are nevoie anumite facilitati, asa cum sunt energia electrica, iluminatul sau apa calda menajera. Fara acestea nu putem cataloga un stil de viata drept trai decent. Pentru a proteja natura si pentru a face economii in acelasi timp putem apela la instalatii solare fotovoltaice, stalpi solari cu lampa sau kituri solare pentru apa calda cu boiler.

De ce sunt econome aceste kituri solare pentru apa calda cu boiler de 400 litri?

Kiturile solare, asa cum sunt si aceste kituri solare pentru apa calda cu boiler de 400 litri, sunt ideale pentru a face economii intr-o casa, vila sau ferma. Ele folosesc drept materie prima energia solara, care este complet gratuita si inepuizabila. Astfel ca nu ne costa nimic sa valorificam puterea soarelui, ba mai mult, scadem din lista de facturi sume importante de bani.

Cu kituri solare pentru apa calda cu boiler de 400 litri protejam natura

In mod normal, pentru incalzitul apei calde menajere gospodariile folosesc clasicele boilere electrice. Acestea au un consum ridicat de electricitate, astfel ca ajungem sa cheltuim sume mari de bani pentru a incalzi apa si sa impunem restrictii asupra folosirii ei. Electricitatea folosita pentru boilerul electric traditional vine din reteaua nationala, deci este produsa prin arderea carbunilor si a gazelor naturale. Acest proces produce emisii toxice pentru mediu, in timp ce folosirea panourilor solare nu produce niciun deseu periculos.

Folosind kituri solare pentru apa calda cu boiler de 400 litri avem o casa sau o ferma echipata inteligent

Daca investim in kituri solare pentru apa calda cu boiler de 400 litri nu mai avem nicio restrictie. Cu un rezervor mare, putem asigura necesarul de apa calda pentru toata familia sau pentru nevoia fermei. Cu un astfel de kit solar pentru apa calda menajera facturile la electricitate vor scadea treptat. Folosind panouri Idella de inalta calitate montate pe acoperis, aceste kituri solare pentru apa calda cu boiler vor valorifica energia solara si o vor transforma in energie termica ce va incalzi apa din rezervor.

este o instalatie solara rezonabila ca pret si cu bune performante la incalzirea apei. pot sa spun ca intr-un an de zile daca au fost in total 7 zile - o saptamana in care sa fi fost nevoie sa pornesc rezistenta electrica manual la boiler. garantia si provenienta au fost atuu-rile cand am achizitionat-o.
Am o familie cu 5 persoane (3 adulti, 2 copii) si ne este suficienta aceasta instalatie. Centrala pe lemne in condensare. Aportul solar este de 90% la apa calda si se foloseste uneori si cada, nu doar dusul
Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!