Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Panouri solare pachet ISMO 2x1 - 150.1TEH

Panouri solare pachet ISMO 2x1 - 150.1TEH

 
4,900.50 Ron
(5,831.60 Ron pret cu TVA)
ISMO 2x1-150.1TEH
În stoc
+

Descriere generala a pachetului de panouri solare germane ISMO 2X1 - 150.1TEH

Cei care locuiesc la casa si au o familie de patru persoane isi pot procura apa calda menajera intr-un mod ecologic cu ajutorul setului de panouri solare plane cu boiler termoelectric ISMO 2x1. Ei pot verifica numarul optim de panouri necesare inca de la inceput, cu ajutorul unei simulari computerizate oferita de un soft profesionist. Astfel, in functie de nevoi, utilizatorii se asigura ca nu subdimensioneaza sau supradimensioneaza sistemul. Montajul sistemului de panouri solare se face de catre o firma de instalatori profesionisti.

 

Continutul pachetului de panouri solare germane ISMO 2x1 - 150.1TEH

 • 2 panouri solare plane Idella Smarty One fabricate in Germania;
 • 8 suporti de prindere panouri solare pentru acoperis inclinat din tigla;
 • 1 set conectare panouri solare;
 • 1 boiler termoelectric orizontal cu 1 serpentina, de 150 litri;
 • 1 statie solara germana Idroline cu grup de pompare complet echipat;
 • 1 controler Idesol cu 2 senzori PT 1000;
 • 1 bidon glycol de 10 kg concentrat la -50°;
 • 1 vas de expansiune solar de 18 litri.

 

 

Garantii oferite pentru pachetul de panouri solare germane ISMO 2x1 - 150.1TEH

 • Garantia pentru panourile solare este de 5 ani;
 • Garantia pentru boiler este de 2 ani.

 

 

Bucura-te de locuinta eficienta energetic cu pachetul de panouri solare germane ISMO

Eficienta energetica intr-o locuinta se poate obtine usor, prin schimbari mici insa foarte insemnate, spre exemplu folosirea unor becuri economice in toata casa. Toate aceste schimbari marunte reduc, incetul cu incetul, facturile pentru utilitati, iar schimbarea se va simti puternic in timp.

Eficienta energetica se poate obtine usor, cu panouri solare germane

Facturi mai mici la energie inseamna, totodata, mai putina energie consumata, implicit mai putine emisii nocive eliberate in mediul inconjurator. Partea cea mai buna in procesul de obtinere a unei locuinte eficiente energetic este faptul ca nu este nevoie sa schimbam locuinta pentru a fi performanta din punct de vedere energetic. Puteti incepe cu achizitionarea unui pachet de panouri solare germane pentru obtinerea de apa calda.

Un raport arata ca in Romania eficienta utilizarii caldurii pentru incalzire, apa calda si prepararea hranei este de numai 43% din cantitatea de caldura furnizata de surse; pentru Bucuresti, aceasta este de 63%, insa tot inacceptabil de redusa.

Vestea buna e ca proprietarii devin tot mai interesati de eficientizarea propriei locuinte din punct de vedere energetic, majoritatea din motive economice, iar altii pentru a diminua amprenta de carbon cat de mult posibil.

Cu o investitie mica, exista multe lucruri care pot fi facute de catre orice proprietar, indiferent daca are sau nu experienta in bricolaj, lucruri care fac dintr-o casa obisnuita o locuinta eficienta energetic.

Un kit solar cu panouri solare germane te scapa de grija apei calde menajere

O metoda simpla de a  face un pas inainte spre o casa verde este obtinerea independentei energetice la apa calda menajera. Pachetul de panouri solare germane ISMO cuprinde tot ceea ce ai nevoie pentru ca tu sa te bucuri de apa calda oricand, economisind in acelasi timp bani.

Kitul cu panouri solare germane este ideal pentru o familie de patru persoane si vine cu doua panouri solare germane plane Idella Smarty One, un boiler termoelectric orizontal cu o serpentina, de 150 litri, o statie solara germana Idroline cu grup de pompare complet echipat, un controler Idesol cu doi senzori PT 1000 si alte accesorii necesare pentru instalarea unui kit cu panouri solare germane eficient.

Seturi:
 • CU BOILER
Suprafata:
 • 2-3 mp
Producator:
Germania

No posts found

Write a review