Filtre Filtre

Seturi panouri solare plane cu boiler

31,176.00 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Pufferul este un rezervor de apa calda care se aseamana cu un boiler, menit sa acumuleze apa calda folosita intr-o instalatie de incalzire cu centrala termica. Asemeni boilerelor, pufferele sunt cu sau fara serpentine, de capacitati mici sau foarte mari.


32,008.50 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Daca alegeti sa montati unui puffer, caldura degajata de lemne se va acumula in puffer, iar atunci cand temperatura incepe sa se raceasca in locuinta, instalatia preia apa fierbinte din puffer. Un asemenea sistem este, in consecinta, foarte util daca nu doriti sa aveti pierderi de caldura. Acest kit are 20 de panouri solare plane Idella Smarty One, de calitate nemteasca si un puffer cu doua serpentine de 2.000 litri.


32,449.50 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Un pachet cu 21 de panouri solare plane Idella Smarty One, fabricate in Germania, cu o garantie de cinci ani si un puffer cu o serpentina de 2.000 litri. Avantajul utilizarii unui puffer de incalzire este acela ca mareste considerabil autonomia de functionare a centralelor pe peleti, lemne si alte biomase.


33,282.00 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Kitul cuprinde 21 de panouri solare plane termice Idella Smarty One, fabricate in Germania, cu o garantie de cinci ani si un puffer cu doua serpentine de 2.000 litri. Pufferele sunt utilizate in toate instalatiile alimentate de surse intermitente de energie.


33,538.50 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Un asemenea sistem ne ajuta sa economisim apa calda menajera care s-ar pierde daca am folosi un sistem conventional. Kitul are 22 de panouri solare plane Idella Smarty One, de calitate germana si un puffer cu o serpentina de 2.000 litri.


34,371.00 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Pachetul are 22 de panouri solare termice Idella Smarty One, fabricate in Germania, cu o garantie de cinci ani si un puffer cu doua serpentine de 2.000 litri. Pufferele cu una sau cu doua serpentinese pot conecta la un sistem de panouri solare termice plane ISMO.


34,627.50 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Folosirea unui puffer pentru incalzire are numeroase avantaje. Acesta protejeaza cazanul si ii mareste durata de viata, asigura descarcarea termica a acestuia si in perioadele in care locuinta nu are un necesar mare de caldura, totodata conservand prin stocare energia descarcata, creste autonomia de ardere cu minim 30% si, la fel de important, economia de combustibil este de peste 30% fata de sistemele fara puffer.


35,460.00 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Pachetul cuprinde 23 de panouri solare plane Idella, fabricate in Germania, cu o garantie de cinci ani si un puffer cu doua serpentine de 2.000 litri, cu o garantie de doi ani. Un puffer ajuta la cresterea volumului general al sistemului de incalzire.


35,991.00 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Utilizarea biomasei in sisteme de incalzire este benefica, deoarece foloseste reziduuri si deseuri urbane si industriale, agricole, pentru a produce energie electrica si termica, cu efect mai redus asupra mediului fata de combustibilii fosili. Folosirea unui puffer de incalzire mareste considerabil autonomia de functionare a centralelor pe peleti, lemne si alte biomase.


36,823.50 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Acestea asigura reducerea depunerilor de gudron si elimina pericolul de coroziune. Acest pachet are 24 de panouri solare plane Idella Smarty One, cu o garantie de cinci ani si un puffer cu doua serpentine de 2.000 litri, cu o garantie de doi ani.


37,080.00 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

Daca alegeti sa montati unui puffer, caldura degajata de lemne se va acumula in puffer, iar atunci cand temperatura incepe sa se raceasca in locuinta, instalatia preia apa fierbinte din puffer. Un asemenea sistem este, astfel, foarte util daca nu doriti sa aveti pierderi de caldura. Pachetul are 25 de panouri solare plane Idella Smarty One, de calitate germana si un puffer cu o serpentina de 2.000 litri.


37,912.50 Ron
CU BOILER, 20-50 mp, Germania

 Un stocator de apa calda menajera este un boiler care nu are serpentina interioara care sa fie alimentata cu agent termic primar produs de un cazan, ci necesitaun schimbator de caldura externKitul are 25 de panouri panouri solare plane Idella Smarty One, fabricate in Germania, cu o garantie de cinci ani si un puffer cu doua serpentine de 2.000 litri, cu o garantie de doi ani.

Seturile de panouri solare plane cu boiler sunt acele instalatii care au capacitatea de a asigura necesarul de apa calda si incalzire intr-o locuinta, folosind energia solara. Acestea pot fi folosite atat pentru uz casnic, cat si pentru uz industrial. Astfel, seturile de panouri solare plane cu boiler vor putea oferi cantitatea necesara de apa calda si caldura in locuinte, cat si in hale industriale, centre sau cluburi sporive, scoli si institutii. Ele mai pot fi folosite si la fermele agricole, dar si in unitatile de cazare turistica.