Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Idella Smarty One cu Puffer 20x1 - 2000.1PF

ISMO 20x1-2000.1PF
(37,099.44 Ron pret cu TVA)
31,176.00 Ron
În stoc
+

Prezentare sistem solar cu puffer si panouri solare plane

Pufferul este un rezervor de apa calda care se aseamana cu un boiler, menit sa acumuleze apa calda folosita intr-o instalatie de incalzire cu centrala termica. Asemeni boilerelor, pufferele sunt cu sau fara serpentine, de capacitati mici sau foarte mari. Pachetul cuprinde 20 de panouri solare plane Idella Smarty One, fabricate in Germania, cu o garantie de cinci ani si un puffer cu o serpentina de 2.000 litri cu o garantie de doi ani.

Acest sistem solar cu puffer contine

 • 20 Panouri solare plane Idella Smarty One fabricate in Germania;
 • 80 Suporti de prindere panouri solare pentru acoperis inclinat din tigla;
 • 19 seturi conectare panouri solare;
 • 1 Puffer cu 1 serpentina de 2000 litri;
 • 1 Statie solara germana Idroline cu grup de pompare complet echipat;
 • 1 Controler Idesol cu 2 senzori PT 1000;
 • 3 Bidoane glycol de 10 kg concentrat la -50 de grade;
 • 1 Vas de expansiune solar de 40 litri.

 

Garantii pentru acest sistem solar cu puffer si panouri solare plane

 • Garantie panouri solare 5 ani;
 • Garantie boiler 2 ani.

 

Descopera avantajele unui sistem solar cu puffer in turism

Turismul reprezinta o ramura a industrie care se bazeaza in mare masura pe confortul persoanelor care viziteaza. Daca turistii sunt multumiti de conditiile hotelului sau ale pensiunii unde sunt cazati, cu siguranta ei se vor reintoarce si vor povesti si altor prieteni despre experientele lor.

Nimic nu este mai rau decat o vacanta la munte, iarna, intr-un hotel neincalzit corespunzator. Fiecare proprietar de afacere in turism trebuie sa se preocupe de alegerea sistemul de incalzit adecvat, cum ar fi un sistem solar cu puffer, pentru ca bunastarea si confortul turistilor este pe primul loc.

Un randament mai mare cu un sistem solar cu puffer in turism atasat centralei termice

In turism, multi proprietari de hoteluri sau pensiuni aleg centralele termice pe lemne, deoarece sunt eficiente si econome. O astfel de centrala poate incalzi cu usurinta camera unde se face cazarea, asa ca va fi asigurat pe deplin confortul calatorilor.

Un sistem solar cu puffer in turism atasat unei centrale termice contribuie la un randament mai mare, dar, in acelasi timp, la o economie de resurse.

Pufferul are rolul de a stoca energia termica nefolosibila, pentru ca instalatia sa preia apa fierbinte din puffer si sa incalzeasca fiecare camera de hotel in momentele in care temperatura scade. Astfel se va impiedica risipirea energiei termice produse in momentul cand focul este oprit, caci lemnele continua sa arda mocnit si toata caldura este pierduta prin cosul de fum.

Un sistem solar cu puffer in turism este o alegerea foarte buna, intrucat contribuie cu un plus de energie termica la confortul tuturor persoanelor cazate. Acest lucru este foarte important, economia de resurse facandu-se simtita imediat. Astfel, achitia sistemului cu panouri solare si puffer va fi amortizata in timp, fiind una de viitor.

Investiti intr-un sistem solar cu puffer care are panouri solare germane plate

Este foarte important sa alegeti pentru orice afacere din turism produse calitative si durabile, pentru a beneficia vreme indelungata de randamentul lor mare. De exemplu, acest sistem solar cu puffer Idella Smarty One 20x1 - 2000.1PF cuprinde 20 de panouri solare fabricate in Germania, a caror calitate este imbatabila. Acestea sunt montate pe un acoperis inclinat din tigla cu 80 de suporti de prindere speciali si capteaza razele soarelui,fiind extrem de durabile si eficiente.

Pufferul existent in sistem este unul cu o serpentina de 2000 litri, fiind ideal pentru incalzirea camerelor locuintei proprii, dar si pentru cladiri mai mari, asa cum sunt camerele hotelurilor sau ale pensiunilor.

Achizitionand un sistem solar cu puffer in turism veti obtine o performanta energetica folosind mai putine resurse, iar turistii vor fi multumiti de serviciile primite.

Seturi:
 • CU BOILER
Suprafata:
 • 20-50 mp
Producator:
Germania

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!