Filtre Filtre

Centrale termice de interior pe peleti

17,435.25 Ron

Construite pentru arderea perfecta a peletilor, cazanele termice pe peleti Granite GL 20 kW sunt complet echipate pentru a raspunde tuturor necesitatilor beneficiarilor. Incalzirea pe baza de peleti este cu mult mai eficienta iar acest tip de incalzire poate sa fie in permanenta controlata.

În stoc

13,466.25 Ron

Centrala pe peleti Andesitus RF 9kW are un design inovator care va oferi caminului un aer placut, fiind potrivita pentru incalzirea unei case de vacanta, aducand cu ea parfumul unui semineu deschis. Acesta centrala termica de interior ofera un confort sporit, cu un minim de efort, fiind usor de intretinut si folosit.


11,812.50 Ron

Centrala pe peleti cu aer conductibil Andesitus ES D 9kW este o centrala cu un design placut, modern, care se potriveste foarte bine in interior, conferind spatiului armonie si parfumul placut a unui semineu deschis. Acesta centrala termica de interior pe peleti poate incalzi o casa de mici dimensiuni sau o casa de vacanta. Este usor de intretinut si de utilizat.


13,702.50 Ron

Centrala pe peleti de interior Andesitus CL D 12kW este o centrala performanta, avand invelisul din otel vopit, vopseaua fiind rezistenta la temperaturi ridicate, iar camera de ardere este realizata din fonta groasa. Aceasta centrala pe peleti detine avantajul de a avea silozul incorporat, incarcarea sa facandu-se din casa.


31,435.43 Ron

Centrala pe peleti Roco RIKA prezinta un design cu totul modern, atragator si elegant si este, de asemenea extrem de simplu de operat datorita afisajului grafic cu touch screen. Aceasta centrala pe peleti detine o usa mare glisanta din sticla ce cu siguranta va capta privirile, avand in acest fel un design destul de functional.


25,137.00 Ron

Centrala termica Como RIKA foloseste drept combustibil peletii, deseuri lemnoase, deshidratate ce pot deveni un inlocuitor viabil pentru diversi combustibili fosili precum gazul natural, petrolul, carbunii sau pentru lemnul de foc. Toate functiile centralei termice cu ardere pe peleti Como RIKA pot fi reglate cu ajutorul unitatii de operare integrata, iar interfata grafica intuitiva permite o utilizare usoara, toate setarile putand fi realizate in mod simplu si rapid.


16,254.00 Ron

Centrala termica pe peleti Granophyre 15 kW este o alegere potrivita pentru a incalzii locuinte de diferite dimensiuni, de la case familiale, ateliere de lucru si spatii comerciale pana la spatii industriale de marimi mici. Centrala termica cu peleti Granophyre 15 kW are o autonomie de la 7.9 pana la 31.3 de ore, oferind in acest fel un confort sporit.


14,836.50 Ron

Centrala termica de camera cu peleti Andesitus GL D 9kW EVO poate asigura incalzirea unei cabane. Datorita designului inovator este placuta ochiului, aceasta centrala termica de interior integrandu-se cu succes in spatiul de locuit, conferind armonie acestuia.


14,411.25 Ron

Centrala termica de interior pe peleti Andesitus GL D 12kW poate incalzi o casa mica sau o cabana. Acesta centrala termica pe peleti are buncarul incorporat, existand avantajul de a alimenta din casa. Poate fi folosita, la nevoie, si ca solutie mobila de incalzire fiind compacta.


14,127.75 Ron

Centrala termica interioara pe peleti Andesitus CL D 9kW EVO ofera confort sporit, cu un minim de efort. Este destinata pentru incalzirea caselor mici sau a cabanelor si creaza pe langa confort termic si o ambianta placuta. Acesta centrala termica este aspectuoasa, avand un design inovator, ceea ce o face dorita in interiorul locuintei.


16,490.25 Ron

Centrala termica pe apa cu peleti Granite RF 15 kW este o o centrala ecologica care ofera o performanta foarte buna la un pret rezonabil. Cateva dintre avantajele centralei termice pe apa cu peleti Granite RF 15 kW este ca prezinta un focar tot timpul curat, nu este nevoie de nicio setare sau reglaj special pentru a pune in functiune si a utiliza centrala.


13,419.00 Ron

Centrala termica pe peleti Adakites GL 9 kW are ca principal scop arderea biomasei granulare sub forma de peleti pentru a utiliza energia termica rezultata in incalzirea imobilelor de dimensiuni diverse. Centrala termica pe peleti Adakites GL 9 kW are un sistem de programare saptamanala, comutare automata on si off si prezinta un geam ceramic rezistent la 750°C.

Centralele termice pot fi si aspectuoase si chiar dorite in interiorul locuintei. Aceste modele de centrale pe peleti au buncarul incorporat si pot fi alimentate direct in casa, in centrala. Eliminarea gazelor se face la exterior printr-un cos, traversand zidul. Ambianta placuta a unei astfel de centrale pe peleti aduce a parfum de semineu deschis. Avantajul este ca nu elimina nici un miros sau fum si este placuta ochiului, relaxandu-te in serile de iarna.