Filtre Filtre

Seturi panouri solare plane fara boiler

29,553.03 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, Germania

Setul de panouri solare plane este ideal pentru o familie numeroasa de peste 4 persoane care are deja boiler instalat. Setul este suficient de mare pentru a acoperi nevoile de apa menajera ale familiei pentru ca au o suprafata mai mare de absorbtie.


31,393.44 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, Germania

Pachetul cu panouri solare este suficient de mare pentru a satisface usurinta nevoile de incalzire ale familiei. Instalarea acestor panouri soare plane fara boiler se recomanda a fi facuta de catre o firma de specialisti in energie alternativa.


34,328.97 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, Germania

Pentru a fi siguri ca acest kit, panourile solare Idella Smarty One set 16x1, este cel potrivit pentru cladirea voastra, puteti apela cu incredere la un serviciu gratuit, o simulare computerizata.


36,169.38 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, Germania

Panourile solare Idella Smarty One set 17x1 sunt concepute pentru a completa sistemul ecologic de incalzire a apei calde menajere dintr-o scoala sau gradinita situate intr-o zona cu putina lumina solara pe intregul an.


38,009.79 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, Germania

Setul de panouri solare germane are capacitatea de a asigura energia termica necesare pentru incalzirea apei menajere necesare unei scoli, gradinite sau chiar unei cladirii destinata unei mici afaceri situata intro zona cu putin soare.


39,850.20 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, Germania

Pentru cei care au nevoie de panouri solare pentru as-i completa sistemul de incalzire a apei menajere din firma sau institutia lor, sunt ideale Panouri solare Idella Smarty One set 19x1.


4,859.59 Ron
FARA BOILER, 0-1 mp, Germania

Setul este recomandat mai ales celor care locuiesc intro cladire ce dispune de acoperis din tigla. Kitul de panouri solare germane este dotat cu toate cele necesare unei functionari optime.


41,690.61 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, Germania

Kitul de panouri solare germane Idella Smarty One set 20x1 este destinat completarii unui sistem de incalzirea apei menajere cu boiler existent la fata locului. Montarea este cel mai bine sa fie facuta de o firma specializata in domeniul energiei verzi.


44,306.73 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Pachetul de panouri solare plane Idella Smarty One este util pentru acele firme sau institutii de marime medie care isi au sediul intro zona cu mult soare si vor ca aportul de apa calda pentru angajati sa fie produs de o sursa de energie alternativa.


46,147.14 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Pentru ca detinatorii acestor cladiri sa fie siguri ca fac o achizitie buna se recomanda ferm utilizarea unui procedeu gratuit, o simulare cu ajutorul unui soft profesional care ofera informatii despre numarul optim de panouri solare necesare.


47,987.55 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Panourile solare plane, Idella Smarty One, ce au o calitate germana, sunt utile unei familii mari cu o gospodarie mare sau chiar unei ferme de mici dimensiuni care locuieste la munte, intro zona cu soare putin pe tot parcursul anului.


50,291.86 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Cei care dispun de un sistem de incalzire a apei menajere si doresc sa il completeze intrun mod ecologic pot sa apeleze la panourile solare plane fara boiler. Acestea sunt potrivite mai ales pentru cei care detin institutii sau alte afaceri mici.

Daca exista un boiler pentru apa calda menajera sau/si un puffer pentru incalzirea casei se poate integra in sistem un pachet de panouri solare plane care sa ajute consistent in economia energetica a imobilului.