Filtre Filtre

Statii solare - Grupuri de pompare

352.80 Ron

Rolul vasului de expansiune este sa ofere un loc optim pentru cresterea in volum a antigelului. Setul vas de expansiune pentru statii solare este recomandat in cazul colectoarelor solare cu tuburi vidate si cuprinde un vas de expansiune solar, un furtun din otel inoxidabil si un suport de perete cu cuplare rapida.


1,072.80 Ron

Statiile solare sunt responsabile pentru functionarea intregului sistem solar. Ele au roul de a gestiona energia produsa de panourile solare, astfel incat necesitatea utilizarii energiei conventionale sa fie cat mai redusa. Statia solara Idroline S-1/1-28 l/min este potrivita atat pentru functionarea optima a panourilor solare cu tuburi vidate, cat si pentru functionarea panourilor solare plane


1,216.80 Ron

Statia solara Idroline S-2 GR/2-12 l/min pentru colectoare cu tuburi vidate sau colectoare plate este o componenta indispensabila care ajuta la functionarea intregului sistem solar. Mai exact, statia solara are sarcina de a porni pompa  pentru punerea in miscarea a lichidului de incalzire (antigel) atunci cand temperatura acestuia in panou este mai mare dacat a apei din boiler.


1,713.60 Ron

Statia solara Idroline S1/1-13 l/min cu un singur circuit este recomandata a fi utilizata in cazul sistemelor solare de mici dimensiuni. Disponibila atat impreuna cu controlerul Idesol DeltaSol AX, BS/3, cat si fara acesta, statia de pompare are toate componentele necesare care ajuta la operarea unui sistem solar. Statia solara Idroline asigura recircularea agentului termic in circuitul solar, fiind usor de montat pe perete, cu ajutorul unor suruburi.


2,008.80 Ron

Statia solara Idroline S2/0,5-5 l/min cu doua serpentine, destinata pentru instalarea in circuitul sistemului solar este disponibila atat in varianta cu controlerul Idesol, dar si fara acesta. Statia de pompare are un invelis izolat termic si se monteaza usor pe perete, cu ajutorul suruburilor si a diblurilor.


2,548.80 Ron

O statie solara contribuie la automatizarea completa a sistemului. Statia solara Idroline S2/1-13 l/min are doua serpentine si este alegerea ideala pentru functionarea colectoarelor solare. Pre-asamblata si gata de conectare, statia de pompare Idroline este disponibila cu sau fara controler.


1,785.60 Ron

Statia solara cu doua serpentine Idroline S2/1-15 l/min este alegerea ideala pentru sistemele solare destinate incalzirii locuintei. Aceste sisteme, precum colectoarele solare reprezinta solutia optima pentru un aport la incalzirea casei sau pentru incalzirea apei menajere, intrucat cu ajutorul lor este captata energia de la soare si transformata in energie termica.


1,908.00 Ron

Statia solara Idroline S2/2-12 l/min WL Tec este componenta ideala pentru gestionarea energiei  produse de panourile solare, astfel incat necesitatea utilizarii energiei conventionale sa fie cat mai mica. Dotata cu accesorii pentru conectarea la rezervorul de expansiune si avand o eficienta ridicata, statia solara Idroline are posibilitatea de a calcula randamentul energetic.


2,138.40 Ron

Statia solara Idroline S2/8-28 l/min cu manometru si cu doua serpentine este potrivita pentru functionarea adecvata a panourilor solare.  Aceasta permite o instalare usoara si rapida avand toate componentele hiraulice necesare pentru functionarea unui sistem solar.


70.56 Ron

Suportul de perete pentru vase de expansiune solara este realizat din otel galvanizat si are rolul de a sustine aceste vase in care antigelul isi schimba volumul, atunci cand se incalzeste. Printr-un vas de expansiune solara se poate impiedica solicitarea supapei de presiune din cauza dilatarii glicolului.

Statiile solare sunt acele dispozitive care raspund de functionarea intregului sistem solar. Mai exact, statiile solare gestioneaza in mod eficient cantitatea de energie generata de panourile solare, astfel incat sa nu fie nevoie sau sa se reduca nevoia de consum a energiei clasice, conventionale. Statiile solare eficientizeaza astfel functionarea intregului sistem solar. Statiile solare cu grupuri de pompare activeaza pompa pentru a pune in miscare antigelul sau lichidul de incalzire, in momentul in care temperatura acestuia in panou este mai mare decat temperatura apei din boiler.