Filtre Filtre

Fitinguri pentru panouri solare

28.44 Ron

Adaptorul AG de cupru pentru tevi ondulate cu manson neted si sase puncte interioare este un fiting folosit la grupurile de pompare solara. Acesta are rolul de a realiza conexiunea dintre grupul de pompare solara si teava solara flexibila din otel inoxidabil.


106.56 Ron

Adaptorul de conectare este un component al instalatiilor solare care are rolul de a contribui la umplerea vasului de expansiune cu manometru, bila si adaptoare. Vasele de expansiune sunt concepute pentru reglarea si amortizarea presiunii lichidului de incalzire din instalatia solara.


34.20 Ron

Adaptorul IG din cupru, este un dispozitiv pentru tevile ondulate cu etansare din metal si prindere cu scoici cu dinti care se foloseste la conectarea acestor tevi solare la grupurile de pompare. Recomandat doar pentru prinderea tevilor solare ondulate, adaptorul IG de cupru are o rezistenta ridicata.


165.60 Ron

Aerisitorul automat solar cu robinet de inchidere pentru sistemele solare deserveste exclusiv aerisirii automate a instalatiilor inchise de incalzire. Intrucat aerul din instalatiile de incalzire poate cauza frecvent probleme in functionarea unui sistem solar, aerisirea constituie un proces care nu trebuie neglijat de persoanele care aleg incalzirea cu panourile solare.


13.68 Ron

Aerisitorul solar DN 15 cu autoetansare se foloseste la grupurile de pompare solara si are rolul de a  aerisi instalatia solara. In orice instalatie solara echipata corespunzator exista un asemenea aerisitor care, in cazul unei presiuni mai mari in circuit, datorata de infierbantarea antigelului si a gazelor emanate, are rolul de a elibera antigelul din circuitul solar inchis.


42.84 Ron

Capul cu supapa pentru vase de expansiune este, mai exact un robinet de inchidere, ideal pentru izolarea, drenajul, inspectia si intretinerea sau inlocuirea rezervoarelor de expansiune cu membrana. Vasele de expansiune solara sunt concepute special pentru reglarea si amortizarea presiunii lichidului de incalzire din instalatia solara, denumit glicol.


41.40 Ron

Capacul pentru panouri solare Idella Family Standard IFST cu dop de golire si inel de etansare reprezinta un accesoriu important al panourilor solare fotovoltaice. Acesta are rolul de a asigura evacuarea automata a aerului din instalatiile solare si termice, fiind rezistent la temperaturile inalte generate de panourile solare.


395.28 Ron

Colectorul de glicol solar pentru conectarea la supapa de siguranta a grupului de pompare este un echipament care contribuie la functionarea in conditii de siguranta a sistemului cu panouri solare. Acesta controleaza temperatura fluidului solar, a glicolului, astfel incat presiunea sistemului solar sa fie optima. Colectorul de glicol solar are un volum de 9 litri.


25.92 Ron

Conectorul cu surub MS reprezinta un accesoriu indispensabil pentru conectarea tevilor din inox ondulate de tip AG. Aceasta piesa asigura o conectare rapida si usoara a tevilor solare, utilizate pentru a realiza circuitul termic inchis intre panourile solare si serpentina boilerelor de acumulare


42.84 Ron

Surubul de lipire MS este un element ideal care realizeaza conexiunea tevilor ondulate de inox si a tevilor de cupru, dintr-un sistem solar. Aceasta conexiune este necesara pentru functionarea optima a tevilor solare care leaga panurile solare de grupul de pompare si boilerul solar.


41.04 Ron

Accesoriul pentru cuplarea rapida a vaselor de expansiune, cu dubla clapeta de sens, se foloseste la conectarea vaselor de expansiune solare si de incalzire cu instalatia solara. In cazul in care membrana din vas se sparge, cu ajutorul cuplarii rapide, utilizatorul nu va mai fi nevoit sa goleasca toata instalatia solara.


0.00 Ron

Debitmetrul reglabil cu control solar si scara gradata este un dispozitiv care ajuta la masurarea si reglarea debitului de glicol dintr-o instalatie solara. Glicolul reprezinta fluidul de transfer de caldura esential pentru functionarea unui sistem de panouri solare.

Fitingurile pentru panouri solare sunt produse special create pentru realizarea unor conexiuni intre echipamentele unei instalatii solare, dar si pentru a asigura buna functionare a acesteia. Din categoria fitingurilor fac parte adaptorii de conectare pentru tevi ondulate, aerisitoarele automate solare cu robinet, suruburile de conexiune a tevilor ondulate de inox cu tevile de cupru, debimetrele solare, manometrele, dar si alte echipamente.