Filtre Filtre

Izolatii instalatii solare

69.12 Ron

Banda adeziva universala pentru sisteme solare si de incalzire se utilizeaza cu succes la lipirea izolatiei furtunurilor solare, in locurile in care s-au produs taieturi. Banda adeziva are o lungime de 15 metri si o grosime de 3 milimetri.


900.00 Ron

Cablul de conectare solar cu senzor preizolat, din otel inoxidabil, este conceput special pentru montajul instalatiilor solare termice. Acesta este prevazut cu teava dubla ondulata, flexibila, realizand fara probleme conexiunea intre campul de panouri solare, grupul de pompare si boiler.


122.04 Ron

Conducta solara din plumb cu izolare Nano, rezistenta la razele ultraviolete este prevazuta cu dubla curgere, optimizata cu cablu senzor integrat si special conceputa pentru a realiza o utilizare optima a unui sistem solar termic. Materialul din care este conceputa aceasta conducta solara asigura intotdeauna un flux optim, fapt ce o defineste ca fiind alegerea ideala pentru conectarea la colectoarele solare de inalta performanta.


393.28 Ron

Rulourile solare K-Flex-S sunt furtunuri solare, izolate termic, utilizate pentru conectarea panourilor solare la instalatia de incalzire. Rulouri solare K-Flex-S cu manson sunt flexibile si reziste, pe termen scurt, chiar si la temperaturi de pana la 175 de grade Celsius.


2.88 Ron

Tubul pentru ingustarea tevilor solare este un accesoriu care se utilizeaza pentru ingustarea tevilor solare si se amplaseaza la capatul acestor tevi. Tevile solare izolate permit conectarea simpla si economica a panoului solar, a pompei si a rezervorului solar, intr-un circuit inchis.

Din categoria Izolatii pentru instalatii solare fac parte toate accesoriile cu ajutorul carora se realizeaza izolarea tevilor care fac posibila conectarea echipamentelor dintr-o instalatie solara. Izolatiile pentru instalatii solare sunt realizate din materiale flexibile si rezistente la radiatiile ultraviolete, avand o conductivitate termica scazuta. Printre materialele de izolatie a instalatiilor solare se afla banda adeziva universala pentru sisteme solare si de incalzire, care se foloseste la lipirea furtunurilor solare, dar si rulourile solare izolate termic, utilizate pentru conectarea panourilor solare la instalatia de incalzire.