Filtre Filtre

Service pentru panouri solare

92.16 Ron

Kitul solar de prindere tip colier, din plumb, contine o serie de accesorii necesare pentru prinderea tevilor solare. Astfel, acest kit cuprinde patru cleme ovale galvanizate, patru suruburi de tip carlig si tot atatea prize de perete, fiind ideal pentru montajul tevilor solare flexibile care fac legatura intre panourile solare, grupul de pompare si boiler.


1,339.20 Ron

Pompa electrica de umplere si intretinere cu furtunuri de aspirare dispune de un piston sofisticat si este conceputa special pentru intretinerea si umplerea sistemelor solare si de incalzire. Kit-ul include un furtun de 2 metri DN 15 1.2”, pompa fiind legata la conexiunea de umplere a sistemului solar si actioneaza prin intermediul unui comutator situat pe carcasa pompei.


575.28 Ron

Pompa manuala de umplere a instalatiilor solare este un element indispensabil pentru functionarea optima a panourilor solare, avand rolul de a incarca instalatia solara cu glicol. Pompa manuala de umplere cu autoetansare si pompa de injectie este dotata cu un robinet cu bila pentru cresterea presiunii si reumplerea cu fluide solare. Pompa manuala este usor de folosit de persoanele fizice care vor sa-si incarce singure instalatia solara termica, fara a mai apela la ajutorul unui instalator.


2,932.00 Ron

Statia compacta de spalare si umplere Zuwa P80 este ideala de folosit pentru intretinerea si punerea in functiune a instalatiilor solare si de incalzire prin pardoseala. Aceasta este utilizata pentru umplerea sistemelor solare termice cu glicol si, in acelasi timp, ofera posibilitatea unui circuit solar pentru eliberare si epurare intr-o singura operatie.


5,500.00 Ron

Statie de spalare si de umplere Zuwa MC 60 pentru colectoare solare dispune de un Rotor Unistar rezistent la mix de glicol, un recipient detasabil cu o capacitate de 30 de litri si o presiune de livrare maxima de 5 bar. Utilizata pentru umplerea sistemelor solare cu agent termic, statia de spalare si umplere ofera in acelasi timp posibilitatea unui circuit solar pentru eliberare si epurare intr-o singura operatie.


4,456.00 Ron

Statie de umplere si spalare Zuwa Unistar 2000-A a este special conceputa pentru umplerea sistemelor solare cu agent termic si, in acelasi timp, ofera posibilitatea unui circuit solar pentru eliberare si epurare intr-o singura operatie. Statia Zuwa Unistar 2000-A poate fi utilizata in instalatiile de incalzire cu colectoare solare sau in sistemele de incalzire prin pardoseala.


1,339.20 Ron

Trusa de lucru de bercluit pentru tevile flexibile solare contine toate accesoriile necesare pentru legarea cablurilor de conectare solare, fara de care un sistem de panouri solare nu ar functiona. Aceste cabluri de conectare, denumite si tevi flexibile solare, fac legatura intre panourile solare, boiler si grupul de pompare dintr-o instalatie solara.


2.88 Ron

Tubul pentru ingustarea tevilor solare este un accesoriu care se utilizeaza pentru ingustarea tevilor solare si se amplaseaza la capatul acestor tevi. Tevile solare izolate permit conectarea simpla si economica a panoului solar, a pompei si a rezervorului solar, intr-un circuit inchis.


27.36 Ron

Valva MS cu unghi pentru verificare cu supapa MS este un accesoriu indispensabil pentru sistemele de incalzire inchise, solare. Cand apa din instalatia solara se incalzeste, glicolul supraincalzit se dilata, iar astfel presiunea in instalatie creste.

Categoria Service pentru panouri solare cuprinde dispozitivele cu ajutorul carora este posibila intretinerea si umplerea sistemelor solare si de incalzire. Printre acestea se afla pompele electrice sau manuale de umplere, care au rolul de a incarca instalatia solara cu antigel solar, denumit si glycol. Acestea sunt usor de folosit, astfel ca persoanele care utilizeaza in propria locuinta un sistem solar pentru incalzire, vor putea sa isi incarce singure instalatia solara termica. Statiile de spalare si umplere fac parte tot din categoria Service pentru panouri solare, intrucat, cu ajutorul acestora, peroanele fizice pot efectua intretinerea si punerea in functiune a instalatiei solare si de incalzire prin pardoseala.