Filtre Filtre

Controlere pentru panouri solare

1,995.00 Ron

 Controler solar pentru apă caldă menajeră și sisteme de încălzire. Funcții cum ar fi: vremea, reglajul circuitului de încălzire, afterheating, prepararea apei calde menajere cu prioritate logică.


2,839.00 Ron

 Regulator de sistem solar pentru utilizare în sisteme solare și de încălzire are 7 calorimetre integrate si 2 circuite de incalzire compesate de temperatura exterioara.  


1,852.50 Ron

Functii controler panou solar DeltaSol SLT: contor ore de operare,funcție de tub colector, funcție de termostat, de control al vitezei pompei, măsurarea cantității de căldură.


1,609.50 Ron

Controlerul pentru panouri solare Deltasol SL este fabricat in Germania. Preturile controlerului de panouri solare afisate mai sus sunt in varianta de controler solar simplu sau kit solar complet cu 4 senzori inclusi.


1,690.50 Ron

Controlerul solar este echipat cu 5 intrari pentru senzori Pt1000, doua intrari analogice pentu senzori Grundfos, o intrare de impuls si un L suplimentar - iesire pentru conectarea unui servomotor. 


1,614.00 Ron

Regulatorul este echipat cu o functie de control care arata daca sistemul functioneaza ireprosabil. DeltaSol Minipool poate fi usor conectat cu alte module prin VBus. Cu functie de monitorizare a filtrului!


1,184.00 Ron

Controlerul electronic este echipat cu ecran cuprinzător care indica parametrii sistemului. Pentru comunicare de date, controlerul DeltaSol AL are Resol VBus la care pot fi conectate module suplimentare.


954.00 Ron

Controlere panouri solare DeltaSol® BS certificat cTUVus si display de monitorizare a sistemului, displayul detine 16 segmente sau 7 segmente si 8 simboluri pentru indicarea starii sistemului. Controlerul DeltaSol BS este disponibil in 2 variante


1,654.50 Ron

Controler solar pentru sisteme de multi-magazinare. Cateva functii ale acestui tip de controler:control viteza pompei, masurarea cantitatii de caldura, contor de ore de operare pentru pompa solara, functie de termostat.


2,122.50 Ron

Acest controler solar are mai multe functii suplimentare pentru pisicina, cum ar fi perioada de functionare a filtrului. DeltaSol Pool poate fi conectat la alte module prin intermediul Resol VBus.


1,119.00 Ron

DeltaSol AL E ofera posibilitatea de a masura cantitatea de caldura, control de functionare pentru relee. DeltaSol AL E poate fi comutata intre ° C și ° F.


633.00 Ron

Versiunea de controller solar DeltaSol AX prezinta o versiune extinsa care este dotat suplimentar cu o functie de temperatura tinta reglabila pentru limitare de minim sau maxim de temperatura.

Controlerele pentru panouri solare sunt acele echipamente electrice care au rolul de a oferi informatii cu privire la temperatura si nivelul apei din boiler. Utilizate in sistemele de panouri solare destinate incalzirii apei menajere din locuinte, controlerele solare realizeaza automatizarea panourilor solare numai pentru apa calda menajera. Controlerele dispun de numeroase functii care sunt presetate de catre producatorii acestor echipamente, astfel ca ele nu pot fi dezactivate sau anulate.