Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Kit fotovoltaic hibrid off-grid 4800W-Hi-MTT

Kit fotovoltaic hibrid off-grid 4800W-Hi-MTT

 
54,499.50 Ron
(64,854.41 Ron pret cu TVA)
4800W-Hi-MTT
În stoc
+

Descriere kit fotovoltaic hibrid off-grid 4800W

Kitul fotovoltaic hibrid off-grid 4800W combina tehnologia solara fotovoltaica cu cea eoliana, rezultand astfel un kit complet care ofera mai multe avantaje decat cele doua kituri separate. Utilizarea energiei regenerabile pentru acoperirea nevoilor de energie electrica a devenit populara si printre utilizatorii casnici, kiturile hibride fiind rezultatul de incercare a obtine energie gratuita si non-poluata, atat cu ajutorul soarelui, cat si cu ajutorul vantului. Investitia intr-un kit fotovoltaic hibrid off-grid este o investitie avantajoasa, de viitor, amortizarea ei fiind rapida si beneficiile multiple.

Kitul fotovoltaic off-grid 4800W are in componenta sa urmatoarele: trei turbine eoliene Idella Flyboy 600W, 12 panouri fotovoltaice electrice policristaline 250W, trei invertoare de kituri hibride Victron MultiPlus 24V 1600W, sase acumulatori solari Trojan 12V 205Ah J185P si trei regulatori de incarcare Victron MPPT 40Ah.

Acest kit fotovoltaic hibrid off-grid este un kit trifazat si este ideal pentru case fara conectare la retea. Eolienele produc 1,8 kWh in cazul in care va bate vantul cu 11 m/s, panourile solare fotovoltaice produc 10 kWh media zilnica anuala, iar acumulatorii pot stoca 15 kWh.

COD: 4800W-Hi-MTT

 

Descriere componente kit fotovoltaic hibrid off-grid 4800W

 

Turbina eoliana Idella FlyBoy 600W a kitului fotovoltaic hibrid off-grid 4800W

In zonele cu vant constant, turbina eoliana de 600W genereaza curent electric pentru iluminatul exterior al casei, cat si pentru electronicele folosite zilnic. Este nevoie de un banc de acumulatori pentru stocarea energiei produse si neconsumate pentru perioadele cu varf. Eoliana FlyBoy 600W este ideala pentru uz casnic, este usoara, mica si foarte silentioasa, si mai mult de atat, porneste de la vant de 0,8 m/s.

Datele tehnice ale turbinei eoliene FlyBoy 600W din kitul fotovoltaic hibrid off-grid 4800W

 • Voltaj sistem: 12/24/48 V;
 • Putere la 11 m/s: 600 W;
 • Vant de pornire:  1,8 m/s;
 • Numar elice: 3;
 • Material elice: carbon-nylon;
 • Diametru elice: 160 cm;
 • Greutate: 20 kg;
 • Provenienta: Germania;
 • Garantie: 2 ani.

 

Panourile fotovoltaice electrice IPPP-250W ale kitului fotovoltaic hibrid off-grid 4800W

Panourile solare electrice Idella Power Poly Premium din gama premium de 250W au o eficienta de 15,06% ceea ce determina ca orice sistem on-grid sau off-grid sa beneficieze de un plus de valoare. Mai mult de atat, au un randament garantat timp de 25 de ani. Indiferent daca sunt amplasate pe acoperis sau pe sol pot genera suficienta energie atat pentru consum propriu cat si daca sunt cablate la reteaua nationala de electricitate. Sunt panouri ideale pentru sisteme fotovoltaice rezidentiale.

Date mecanice pentru panourile solare electrice IPPP-250W din kitul fotovoltaic hibrid off-grid 4800W

 • Celule: Policristalin;
 • Numar celule: 60 in serie;
 • Dimensiunea:  1665x999x35 mm;
 • Greutate: 18,7 kg;
 • Grosime sticla: 3,2 mm;
 • Conector: MC4 – IP67.

Date electrice (STC) pentru panourile solare electrice IPPP-250W din kitul fotovoltaic hibrid off-grid 4800W

 • Modul tip: Policristalin;
 • Putere nominala (Pmax): 250 W;
 • Tensiune in circuit deschis (Voc):  37,52 V;
 • Curent de scurtcircuit (Isc): 8,53 A;
 • Tensiune la putere maxima (Vmpp): 30,73 V;
 • Curent la putere maxma (Isc):  8,15 A;
 • Eficienta: 15,06%;
 • Toleranta pozitiva de 0/+5 W;
 • 25 de ani randament garantat!

 

Invertoarele Victron MultiPlus 24V 1600W ale kitului fotovoltaic hibrid off-grid 4800W

Multi-functonal, cu un management inteligent al puterii. Invertorul pentru instalatii solare Multiplus este un invertor cu unda sinusoidala pura, un incarcator complex de acumulatori ce caracterizeaza tehnologia de incarcare adaptabila si un comutator de CA de mare viteza, intr-o singura inchidere compacta. Alaturi de aceste functii primare, Multiplus-ul prezinta cateva catacteristici  vansate, ce vor fi punctate mai jos.

Doua iesiri de CA. Iesirea principala are functionalitate neintrerupta. Invertorul pentru instalatii solare Multiplus preia furnizarea la consumatorii conectati in cazul unei defectiuni la retea cand puterea de sustinere sau puterea generatorului este scazuta. Acest lucru se intampla atat de repede (in mai putin de 20 milisecunde) incat calculatoarele si alte echipamente electronice vor continua sa functioneza fara intreruperi. Cea dea doua iesire functioneaza doar cand CA este disponibil la una dintre intrarile Multiplus-ului. Consumatori care nu ar trebui sa descarce bateria, ca de exemplu un incalzitor de apa, pot fi conectati la aceasta iesire (a doua iesire disponibila doar modelelor cu comutator de 50 A).

Teoretic, putere nelimitata datorita functionarii in paralel. Pot functiona in paralel pana la 6 invertoare Multiplus pentru a atinge o putere de iesire mai mare. De exemplu, sase invertoare Multiplus 24/5000/120, vor furniza 25 kW/30 kVA putere de iesire cu o capacitate de incarcare de 720 A.

Posibilitate de functionare trifazica. Pe langa conectarea in paralel a invertoarelor, trei unitati din acelasi model pot fi configurate pentru o iesire trifazica. Dar conectarea nu se limiteaza aici: pana la 6 seturi de 3 unitati pot fi conectate in paralel pentru un invertor mare de 75 kW/90 kVA si o capacitate de incarcare mai mare de 2000 A.

Control de putere - Power Control – Avand de a face cu puterea limitata a g eneratorului, de sprijin sau cea de la retea. Invertorul pentru instalatii solare Multiplus este un incarcator de acumulatori foarte puternic, de aceea va absorbi foarte mult curent de la generator sau de la alt furnizor de energie (aproape 10 A per 5 kVA la 230 VAC). Cu panoul de control Multi poate fi setat un curent maxim de la generator sau un curent maxim de sprijin. Multiplus-ul va tine cont apoi de alti consumatori in CA si va folosi pentru incarcare doar curentul produs extra, prevenind astfel suprasolicitarea generatorului sau a sursei de sprijin.

PowerAssist – Amplificarea capacitatii puterii generatorului sau a puterii de sprijin. Aceste caracteristici duc principiile controlului puterii la o alta dimensiune, permitand echipamentului Multiplus sa suplimenteze capacitatea sursei alternative. Acolo unde puterea maxima este adesea necesara doar pentru o perioada limitata de timp, invertorul cu sinus pur MultiPlus asigura imediat compensarea diferentei de putere de la generator sau de la sursa de sprijin prin energie de la baterii. Cand consumul scade, puterea neutilizata este directionata pentru incarcarea acumulatorului.

Incarcator adaptabil in 4 etape si incarcarea acumulatorilor. Iesirea principala furnizeaza o puternica incarcare sistemului de acumulatori prin intermediul software-ului avansat de “incarcare adaptiva”. Software-ul regleaza cu precizie procesul automat in trei trepte pentru a se potrivi conditiilor acumulatorului, si adauga o a patra etapa pentru o perioada indelungata de incarcare de tip “Float”. Procesul adaptabil de incarcare este descris amanuntit in fisa tehnica a incarcatorului “Phoenix” si pe website-ul nostru la atasamentele produselor. Pe langa aceasta, aparatul Multiplus va incarca un al doilea acumulator utilizand o iesire de incarcare independent tip trickle, folosita in special pentru un motor sau acumulator de pornire a generatorului (aceasta iesire este disponibila doar pentru modelele de 12V si 24V).

Configurarea sistemului nu a fost niciodatata mai usoara. Dupa instalare echipamentul Multiplus este gata de utilizare. Daca setarile trebuie modificate, acest lucru poate fi facut in cateva minute cu o noua procedura de setare a comutatorului DIP. Atat functionarea in paralel si cat si cea trifazica pot fi programate prin intermediul comutatoarelor DIP, fara ajutor computerizat. Alternativ, VE.Net poate fi utilizat in locul comutatoarelor DIP. Software-uri ca VE.Bus Quick Configure si VE.Bus System Configurator, sunt disponibile pentru configurarea unor noi si avansate caracteristici.

Date tehnice invertoarelor Victron MultiPlus 24V 1600W de kit fotovoltaic hibrid off-grid 4800W

 • Dimensiuni: 375x214x110 mm;
 • Greutate: 10 kg;
 • Putere generata in CA la 25°C: 1600 VA;
 • Putere generata la 25°C/40°C: 1300/1200 W;
 • Puterea de varf: 3000 W;
 • Tensiune CA la iesire/frecventa: 230 VAC +/- 2%  50Hz +/- 0,1%;
 • Nivelul de tensiune la intrare: 19 - 33 V;
 • Eficienta maxima: 94%;
 • Putere la sarcina zero: 10 W;
 • Protectie invertor instalatii solare: a - g;
 • Gama temperaturii de operare: -20 to +50°C (racire cu ajutorul ventilatorului);
 • Umiditate (lipsa condensului): maxim 95%;
 • Standarde: EN 60335-1, EN 60335-2-29, EN55014-1, EN 55014-2, EN 61000-3-3, 2004/104/EC;
 • Garantie: 2 ani.

 

Acumulatori solari Trojan 12V 205Ah J185P ai kitului fotovoltaic hibrid off-grid 4800W

Gama Signature de baterii de tip deep-cycle (cu descarcare adanca) reprezinta modelele de anvergura din portofoliul Trojan. Proiectate pentru a avea o durabilitate indelungata şi o performanta remarcabila, produsele din Gama Signature de la Trojan sunt perfecte pentru a fi utilizate in cadrul unor sisteme care utilizeaza energie regenerabila şi pentru care un element cheie il reprezinta un ciclu de functionare cu costuri cat mai reduse. Gama Signature incorporeaza tehnologia T2, istoric dovedita o tehnologie avansata in domeniul bateriilor care asigura o performanta maxima, o durata de utilizare mai lunga si energie totala mai mare. Combinatia unica dintre design şi tehnologie din cadrul Gamei Signature, separatorul inovator Maxguard T2 şi tehnologia patentata Trojan Alpha Plus Paste maresc atat capacitatea sustinuta a bateriilor cat si amperora totala care genereaza o putere mai mare de operare.

Date tehnice ale acumulatorilor solari Trojan 12V 205Ah J185P ai kitului fotovoltaic hibrid off-grid 4800W

 • Model – J185P-AC – Signature Line;
 • Baterii DEEP CYCLE FLOODED, 1200 cicluri la 50% DOD, 2 ani garantie;
 • Tensiune:12 V;
 • Capacitate 5 ore: 168 Ah;
 • Capacitate 20 ore: 205 Ah;
 • Capacitate 100 ore: 226 Ah;
 • Kilowatt consum la 100 ore: 2,71 KWh;
 • Terminal: 6;
 • Lungime: 381 mm;
 • Latime: 178 mm;
 • Inaltime:371 mm;
 • Greutate: 52 kg.

 

Regulatori incarcare baterii BlueSolar MPPT 12-24V-40A ai kitului fotovoltaic hibrid off-grid 4800W

Regulator de incarcare MPPT folosit doar in combinatie cu panouri fotovoltaice cu 36/72 celule.

Caracteristici tehnice ale regulatorilor incarcare baterii pentru kitul fotovoltaic hibrid off-grid 4800W

 • Tensiunea sistemului: U = 12/24 V autoselectabila;
 • Pentru incarcare la 12 V se utilizeaza doar panouri cu 36 celule;
 • Pentru incarcare la 24 V se utilizeaza doar panouri cu 72 celule;
 • Protectii la scurtcircuit si suprasarcina;
 • Dimensiuni: 202x66x140 mm;
 • Garantie: 2 ani.

 

 

Benefiaza de energie electrica nepoluanta cu un kit fotovoltaic hibrid eficient

Poluarea mediului inconjurator este o problema serioasa cu care se confrunta omenirea in zilele noastre. Din dorinta de a nu face rau naturii au aparut si s-au dezvoltat foarte multe sisteme nepoluante care sa contribuie la un trai mai bun. Instalatiile fotovoltaice special concepute pentru a putea produce energie electrica intr-un mod nepoluant, dar eficient.

Sistemele fotovoltaice solare au drept pion principal panourile solare, care capteaza si convertesc energia solara in electricitate. Pe de alta parte, instalatiile eoliene valorifica energia vantului pentru a produce electricitate, fiind, de asemenea, o metoda eficienta si nepoluanta.

Dar ce se intampla atunci cand combinam un sistem fotovoltaic solar cu unul eolian?

Rezultatul este clar: obtinem un kit fotovoltaic hibrid eficient! Randamentul unui kit fotovoltaic hibrid, care foloseste atat panouri solare, cat si eoliana, este foarte mare si de aceea este preferat de catre multi cumparatori. Avantajele celor doua sisteme nepoluante se contopesc intr-o singura instalatie durabila, economa si cu o eficacitate mare, ideala pentru a putea produce energia electrica necesara dintr-o locuinta.

Acest kit fotovoltaic hibrid este unul de tip trifazat, fiind cea mai buna varianta pentru locuintele fara conectare la retea. Acest kit fotovoltaic hibrid cuprinde componente de o calitate inalta, precum: trei turbine eoliene Idella Flyboy 600W, 12 panouri fotovoltaice electrice policristaline 250W, trei regulatori de incarcare, sase acumulatori solari si trei invertoare de kituri hibride.

Eficienta acestui kit fotovoltaic hibrid off-grid trifazat cu panouri fotovoltaice si eoliene

Acest kit fotovoltaic hibrid off-grid trifazat poate produce energia electrica de care orice locuinta are nevoie. Eolienele valorifica din plin energia vantului, iar daca acesta bate cu 11 m/s, sistemul poate produce 1,8 kWh. De asemenea, panourile solare fotovoltaice pot produce, in media zilnica anuala, aproximativ 10kWh. Acumulatorii pot stoca 15 kWh, fapt care demonstreaza ca puteti profita din plin beneficiile sistemului hibrid.

Eficienta acestui kit fotovoltaic hibrid este de lunga durata, asa ca investitia intr-un asemenea kit este una de viitor. De exemplu, panourile solare au o durata de viata garantata timp de 25 de ani!

Asadar, daca doriti pentru casa un sistem care sa produca energie electrica alternativa, atunci puteti alege cu incredere un kit fotovoltaic hibrid eficient off-grid 4800W.

No posts found

Write a review