Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Kit hibrid off-grid cu turbine eoliene 5000W-Hi-MTT

Kit hibrid off-grid cu turbine eoliene 5000W-Hi-MTT

 
50,085.00 Ron
(59,601.15 Ron pret cu TVA)
5000W-Hi-MTT
În stoc
+

Descriere kit hibrid off-grid cu turbine eoliene 5000W

Kitul hibrid off-grid cu turbine eoliene 5000W va ofera posibilitatea de a valorifica energia regenerabila la potentialul maxim, obtinand energie electrica atat de la soare, cu ajutorul panourilor electrice fotovoltaice, cat si de la vant, cu ajutorul turbinelor eoliene. Utilizarea permanenta a unei generari sincrone de energie electrica cu ajutorul unui kit hibrid off-grid asigura putere crescuta si eficienta ridicata. Kitul hibrid off-grid cu turbine eoliene sunt prietenoase cu mediul inconjurator, fiind non-poluante. Achizitionarea unui kit hibrid off-grid cu turbine eoliene se poate considera o investitie avantajoasa, acesta amortizandu-se intr-un timp relativ scurt, oferind in schimb eficienta indelungata.

Kitul hibrid off-grid cu turbine eoliene 5000W are in componenta sa urmatoarele componente: trei turbine eoliene Idella Flyboy 600W, 12 panouri fotovoltaice electrice policristaline 250W, trei invertoare de kituri hibride Victron MultiPlus 12V 1600W 70-16 Compact, trei acumulatori solari Trojan 12V 205Ah J185P si trei regulatori de incarcare Victron MPPT 40Ah.

Acest kit hibrid off-grid cu turbine eoliene este un kit trifazat si este ideal pentru uz rezidential fara conectare la retea. Eolienele acestui kit produc 1,8 kWh in cazul in care va bate vantul cu 11 m/s, panourile fotovoltaice policristaline produc 10 kWh media zilnica anuala, iar acumulatorii pot stoca 7,5 kWh.

COD: 5000W-Hi-MTT

 

Descrierea componentelor kitului hibrid off-grid cu turbine eoliene 5000W

 

Turbina eoliana Idella FlyBoy 600W a kitului hibrid off-grid 5000W

In zonele cu vant constant, turbina eoliana de 600W genereaza curent electric pentru iluminatul exterior al casei, cat si pentru electronicele folosite zilnic. Este nevoie de un banc de acumulatori pentru stocarea energiei produse si neconsumate pentru perioadele cu varf. Eoliana FlyBoy 600W este ideala pentru uz casnic, este usoara, mica si foarte silentioasa, si mai mult de atat, porneste de la vant de 0,8 m/s.

Datele tehnice ale turbinei eoliene FlyBoy 600W din kitul hibrid off-grid 5000W

 • Voltaj sistem: 12/24/48 V;
 • Putere la 11 m/s: 600 W;
 • Vant de pornire:  1,8 m/s;
 • Numar elice: 3;
 • Material elice: carbon-nylon;
 • Diametru elice: 160 cm;
 • Greutate: 20 kg;
 • Provenienta: Germania;
 • Garantie: 2 ani.

 

Panourile fotovoltaice electrice IPPP-250W ale kitului hibrid off-grid cu turbine eoliene 5000W

Panourile solare electrice Idella Power Poly Premium din gama premium de 250W au o eficienta de 15,06% ceea ce determina ca orice sistem on-grid sau off-grid sa beneficieze de un plus de valoare. Mai mult de atat, au un randament garantat timp de 25 de ani. Indiferent daca sunt amplasate pe acoperis sau pe sol pot genera suficienta energie atat pentru consum propriu cat si daca sunt cablate la reteaua nationala de electricitate. Sunt panouri ideale pentru sisteme fotovoltaice rezidentiale.

Date mecanice pentru panourile solare electrice IPPP-250W din kitul hibrid off-grid 5000W

 • Celule: Policristalin;
 • Numar celule: 60 in serie;
 • Dimensiunea:  1665x999x35 mm;
 • Greutate: 18,7 kg;
 • Grosime sticla: 3,2 mm;
 • Conector: MC4 – IP67.

Date electrice (STC) pentru panourile solare electrice IPPP-250W din kitul hibrid off-grid 5000W

 • Modul tip: Policristalin;
 • Putere nominala (Pmax): 250 W;
 • Tensiune in circuit deschis (Voc):  37,52 V;
 • Curent de scurtcircuit (Isc): 8,53 A;
 • Tensiune la putere maxima (Vmpp): 30,73 V;
 • Curent la putere maxma (Isc):  8,15 A;
 • Eficienta: 15,06%;
 • Toleranta pozitiva de 0/+5 W;
 • 25 de ani randament garantat!

 

Invertoarele Victron MultiPlus 12V 1600W ale kitului hibrid off-grid cu turbine eoliene 5000W

Multi-functonal, cu un management inteligent al puterii. Invertorul pentru instalatii solare Multiplus este un invertor cu unda sinusoidala pura, un incarcator complex de acumulatori ce caracterizeaza tehnologia de incarcare adaptabila si un comutator de CA de mare viteza, intr-o singura inchidere compacta. Alaturi de aceste functii primare, Multiplus-ul prezinta cateva catacteristici  vansate, ce vor fi punctate mai jos.

Doua iesiri de CA. Iesirea principala are functionalitate neintrerupta. Invertorul pentru instalatii solare Multiplus preia furnizarea la consumatorii conectati in cazul unei defectiuni la retea cand puterea de sustinere sau puterea generatorului este scazuta. Acest lucru se intampla atat de repede (in mai putin de 20 milisecunde) incat calculatoarele si alte echipamente electronice vor continua sa functioneza fara intreruperi. Cea dea doua iesire functioneaza doar cand CA este disponibil la una dintre intrarile Multiplus-ului. Consumatori care nu ar trebui sa descarce bateria, ca de exemplu un incalzitor de apa, pot fi conectati la aceasta iesire (a doua iesire disponibila doar modelelor cu comutator de 50 A).

Teoretic, putere nelimitata datorita functionarii in paralel. Pot functiona in paralel pana la 6 invertoare Multiplus pentru a atinge o putere de iesire mai mare. De exemplu, sase invertoare Multiplus 24/5000/120, vor furniza 25 kW/30 kVA putere de iesire cu o capacitate de incarcare de 720 A.

Posibilitate de functionare trifazica. Pe langa conectarea in paralel a invertoarelor, trei unitati din acelasi model pot fi configurate pentru o iesire trifazica. Dar conectarea nu se limiteaza aici: pana la 6 seturi de 3 unitati pot fi conectate in paralel pentru un invertor mare de 75 kW/90 kVA si o capacitate de incarcare mai mare de 2000 A.

Control de putere - Power Control – Avand de a face cu puterea limitata a g eneratorului, de sprijin sau cea de la retea. Invertorul pentru instalatii solare Multiplus este un incarcator de acumulatori foarte puternic, de aceea va absorbi foarte mult curent de la generator sau de la alt furnizor de energie (aproape 10 A per 5 kVA la 230 VAC). Cu panoul de control Multi poate fi setat un curent maxim de la generator sau un curent maxim de sprijin. Multiplus-ul va tine cont apoi de alti consumatori in CA si va folosi pentru incarcare doar curentul produs extra, prevenind astfel suprasolicitarea generatorului sau a sursei de sprijin.

PowerAssist – Amplificarea capacitatii puterii generatorului sau a puterii de sprijin. Aceste caracteristici duc principiile controlului puterii la o alta dimensiune, permitand echipamentului Multiplus sa suplimenteze capacitatea sursei alternative. Acolo unde puterea maxima este adesea necesara doar pentru o perioada limitata de timp, invertorul cu sinus pur MultiPlus asigura imediat compensarea diferentei de putere de la generator sau de la sursa de sprijin prin energie de la baterii. Cand consumul scade, puterea neutilizata este directionata pentru incarcarea acumulatorului.

Incarcator adaptabil in 4 etape si incarcarea acumulatorilor. Iesirea principala furnizeaza o puternica incarcare sistemului de acumulatori prin intermediul software-ului avansat de “incarcare adaptiva”. Software-ul regleaza cu precizie procesul automat in trei trepte pentru a se potrivi conditiilor acumulatorului, si adauga o a patra etapa pentru o perioada indelungata de incarcare de tip “Float”. Procesul adaptabil de incarcare este descris amanuntit in fisa tehnica a incarcatorului “Phoenix” si pe website-ul nostru la atasamentele produselor. Pe langa aceasta, aparatul Multiplus va incarca un al doilea acumulator utilizand o iesire de incarcare independent tip trickle, folosita in special pentru un motor sau acumulator de pornire a generatorului (aceasta iesire este disponibila doar pentru modelele de 12V si 24V).

Configurarea sistemului nu a fost niciodatata mai usoara. Dupa instalare echipamentul Multiplus este gata de utilizare. Daca setarile trebuie modificate, acest lucru poate fi facut in cateva minute cu o noua procedura de setare a comutatorului DIP. Atat functionarea in paralel si cat si cea trifazica pot fi programate prin intermediul comutatoarelor DIP, fara ajutor computerizat. Alternativ, VE.Net poate fi utilizat in locul comutatoarelor DIP. Software-uri ca VE.Bus Quick Configure si VE.Bus System Configurator, sunt disponibile pentru configurarea unor noi si avansate caracteristici.

Date tehnice invertoarelor Victron MultiPlus 12V 1600W de kit hibrid off-grid cu turbine eoliene 5000W

 • Dimensiuni: 375x214x110 mm;
 • Greutate: 10 kg;
 • Putere generata in CA la 25°C: 1600 VA;
 • Putere generata la 25°C/40°C: 1300/1200 W;
 • Puterea de varf: 3000 W;
 • Tensiune CA la iesire/frecventa: 230 VAC +/- 2%  50Hz +/- 0,1%;
 • Nivelul de tensiune la intrare: 9,5 – 17 V;
 • Eficienta maxima: 93%;
 • Putere la sarcina zero: 8 W;
 • Protectie invertor instalatii solare: a - g;
 • Gama temperaturii de operare: -20 to +50°C (racire cu ajutorul ventilatorului);
 • Umiditate (lipsa condensului): maxim 95%;
 • Standarde: EN 60335-1, EN 60335-2-29, EN55014-1, EN 55014-2, EN 61000-3-3, 2004/104/EC;
 • Garantie: 2 ani.

 

Acumulatori solari Trojan 12V 205Ah J185P ai kitului hibrid off-grid cu turbine eoliene 5000W

Gama Signature de baterii de tip deep-cycle (cu descarcare adanca) reprezinta modelele de anvergura din portofoliul Trojan. Proiectate pentru a avea o durabilitate indelungata şi o performanta remarcabila, produsele din Gama Signature de la Trojan sunt perfecte pentru a fi utilizate in cadrul unor sisteme care utilizeaza energie regenerabila şi pentru care un element cheie il reprezinta un ciclu de functionare cu costuri cat mai reduse. Gama Signature incorporeaza tehnologia T2, istoric dovedita o tehnologie avansata in domeniul bateriilor care asigura o performanta maxima, o durata de utilizare mai lunga si energie totala mai mare. Combinatia unica dintre design şi tehnologie din cadrul Gamei Signature, separatorul inovator Maxguard T2 şi tehnologia patentata Trojan Alpha Plus Paste maresc atat capacitatea sustinuta a bateriilor cat si amperora totala care genereaza o putere mai mare de operare.

Date tehnice ale acumulatorilor solari Trojan 12V 205Ah J185P ai kitului hibrid off-grid cu turbine eoliene 5000W

 • Model – J185P-AC – Signature Line;
 • Baterii DEEP CYCLE FLOODED, 1200 cicluri la 50% DOD, 2 ani garantie;
 • Tensiune:12 V;
 • Capacitate 5 ore: 168 Ah;
 • Capacitate 20 ore: 205 Ah;
 • Capacitate 100 ore: 226 Ah;
 • Kilowatt consum la 100 ore: 2,71 KWh;
 • Terminal: 6;
 • Lungime: 381 mm;
 • Latime: 178 mm;
 • Inaltime:371 mm;
 • Greutate: 52 kg.

 

Regulatori incarcare baterii BlueSolar MPPT 12-24V-40A ai kitului hibrid off-grid cu turbine eoliene 5000W

Regulator de incarcare MPPT folosit doar in combinatie cu panouri fotovoltaice cu 36/72 celule.

Caracteristici tehnice ale regulatorilor incarcare baterii pentru kitul hibrid off-grid cu turbine eoliene 5000W

 • Tensiunea sistemului: U = 12/24 V autoselectabila;
 • Pentru incarcare la 12 V se utilizeaza doar panouri cu 36 celule;
 • Pentru incarcare la 24 V se utilizeaza doar panouri cu 72 celule;
 • Protectii la scurtcircuit si suprasarcina;
 • Dimensiuni: 202x66x140 mm;
 • Garantie: 2 ani.

No posts found

Write a review