Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Eoliana pentru casa Idella FlyBoy 600W WKR

FlyBoy600WWKR
(6,956.15 Ron pret cu TVA)
5,845.50 Ron
În stoc
+

Descriere turbina eoliana mica pentru casa Idella FlyBoy 600W

Eoliana pentru casa de 600W, in zonele cu vant constant, genereaza curent electric pentru iluminatul exterior al casei cat si pentru electronicele folosite zilnic. Este nevoie de un banc de acumulatori pentru stocarea energiei produse si neconsumate pentru perioadele cu varf.

Turbinele eoliene mici pentru case FlyBoy 300W respectiv 600W sunt ideale pentru uz casnic, sunt usoare, mici si foarte silentioase, mai mult de atat, pornesc de la vant de 0.8 m/s.

 

Date tehnice pentru turbina eoliana mica pentru casa Idella FlyBoy 600W

  • Voltaj sistem: 12/24/48 V;
  • Putere la 11 m/s: 600 W;
  • Vant de pornire: 1.8 m/s;
  • Numar elice: 3;
  • Material elice: carbon-nylon;
  • Diametru elice: 160 cm;
  • Greutate: 20 kg.

 

Provenienta turbina eoliana mica pentru casa Idella FlyBoy 600W

  • Tara de provenienta - Germania;
  • Garantie 2 ani;
  • Regualor de incarcare inclus 12 V.

 

 

Pentru ajutor energetic alege turbina eoliana mica pentru casa Idella FlyBoy

Energia electrica este o componenta indispensabila a vietii moderne. Pentru a putea aduce un plus de energie in gospodaria noastra, dar si pentru a face economii, putem apela la sisteme moderne care folosesc drept materie prima energia alternativa a soarelui sau a vantului. O turbina eoliana mica pentru casa Idella FlyBoy este o solutie buna pentru gospodariile care doresc sa asigure unor electrocasnice sursa de electricitate fara a plati nimic la factura de lumina.

O turbina eoliana mica pentru casa Idella FlyBoy foloseste energia gratuita a vantului

Desi investitia intr-o turbina eoliana mica pentru casa Idella FlyBoy poate parea putin ridicata, daca vom gandi in perspectiva ne vom da seama ca nu este deloc asa. Atunci cand ne luam energia electrica din reteaua nationala platim lunar factura, insa atunci cand investim intr-o turbina eoliana mica pentru casa Idella FlyBoy este necesara o singura investitie. Practic, dupa cumparare si instalare avem un sistem eolian eficient, care aduce beneficii fara niciun alt cost.

Energia eoliana este gratuita si inepuizabila, iar in timpul functionarii unei eoliane mici pentru casa Idella FlyBoy nu se produc deseuri toxice sau emisii de gaze periculoase. Asadar, o turbina eoliana mica pentru casa Idella FlyBoy este si ecofriendly, nu doar eficienta si economa.

Tehnologia de functionare a unei turbine eoliane mici pentru casa Idella FlyBoy

Odata montata, o turbina eoliana mica pentru casa Idella FlyBoy va incepe sa produca electricitate. Elicea sa se va invarti cand vantul va bate, astfel se va crea miscarea care duce la producerea electricitatii. O turbina eoliana mica pentru casa Idella FlyBoy porneste chiar si la vant de 0.8 m/s, insa pentru a ajunge la performanta unei puteri de 600W este nevoie de un vant de peste 11 m/s.

O turbina eoliana mica pentru casa Idella FlyBoy de 600W poate ajuta pentru iluminatul interior sau exterior al locuintei cu becuri cu LED economice. De asemenea, aceasta turbina eoliana mica pentru casa Idella FlyBoy poate pune in functionare diverse electrocasnice folosite zilnic. Totusi, pentru perioadele de varf cu vant puternic este nevoie de un banc de acumulatori pentru a inmagazina energia produsa. Aceste eoliene mici valorifica tehnologia inalta germana de functionare, fiind durabile si calitative.

livrare, montare ... intr-o zis s-a pus in functiune
Am vazut in functiune turbina flyboy si functioneaza foarte silentios. La alte turbine se aude un zgomot ca de generator destul de deranjant daca stai in curte langa ea.
Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!