Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Benzi de izolare a marginilor RD pentru sisteme de incalzire a pardoselii

esolar10018
(68.12 Ron pret cu TVA)
57.24 Ron
În stoc
+

Prezentare benzi de izolare a marginilor RD

Benzile de izolare a marginilor RD utilizate atat pentru izolarea fonica, cat si pentru sistemele de incalzire a pardoselii. Acestea sunt din spuma de polietilena cu celule inchise avand o rezistenta si elasticitate mare, dar si o putere nula de absorbitie a apei. Benzile au o grosime de 8 mm si o inaltime de 150 mm fiind perfecte pentru sisteme de incalzire prin pardoseala, dar si pentru nivelarea suprafetelor, precum ar fi pereti, podea etc. Instalarea lor este una simpla si directa.

Detalii ale benzilor de izolare a marginilor RD

Benzile de izolare a marginilor RD pentru izolarea fonica cu punti de stabilire a sapelor plutitoare, de nivelare si a sapelor de incalzire prin pardoseala. Au o instalare simpla si rapida ajutand la separarea sapelor de pereti sau alte stucturi. Benzile sunt din spuma de polietilena cu celule inchise care le ofera o elasticitate mare, rezistenta la rupere si nicio absorbtie de a apei, vand o densitate de 22 kg/m².

Specificatii:

  • Densitate: 22 kg/m²;
  • Grosime: 8 mm;
  • Inaltime: 150 mm;
  • Unitate de ambalaj: 25 m.

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!