Filtre Filtre

Accesorii pentru incalzirea prin podea

1,143.28 Ron

Acele Tracker din plastic dur sunt rezistente la impact potrivindu-se foarte bine cu tevile de pana la 20 mm datorita prezentei carligului dublu. Acestea au rolul de a repara tevile de incalzire cu sistem Tacker si pot fi folosite cu orice capsator de carlige din comert, dar si cu instrumentul Sistem Tracker pentru prelucrarea capselor.


41.04 Ron

Banda de plastic pentru lipirea corecta a interfetelor are o lungime de 66 m si este multifunctionala, dar este utilizata mai ales in sistemele de incalzire a pardoselei.


57.24 Ron

Benzile de izolare a marginilor RD utilizate atat pentru izolarea fonica, cat si pentru sistemele de incalzire a pardoselii. Acestea sunt din spuma de polietilena cu celule inchise avand o rezistenta si elasticitate mare, dar si o putere nula de absorbitie a apei.


1.98 Ron

Carligul fix simplu sau dublu este utilizat pentru tevile de 32 mm folosite in sistemele de incalzire prin pardoseala.


143.28 Ron

Materialul aditiv ZE 20 pentru sape este utilizat pentru sistemele de incalzire prin pardoseala. Aditivul este folosit pentru incorporarea sapei in ciment astfel favorizand transferul de cladura si ii imbunatateste calitatile.


57.51 Ron

Racodul pentru expansiune cu picior autoadeziv este usor de taiat si ofera stabilitate chiar si rosturilor lungi. Acesta este folosit pentru formarea rosturilor de dilatare in sistemele de incalzire a pardoselii oferind o stabilitate mare, chiar si in cazul rosturilor lungi.


2.88 Ron

Rozeta de acoperire a perforarilor produse de tevi functioneaza ca un capac, avand un design simplu de culoare alba. Aceasta este folosita pentru trecerile conductelor cu diametrul de 14-16 mm prin pereti, pardoseli si tavane.


3,078.56 Ron

Sistemul Tracker pentru prelucrarea capselor este un instrument utilizat in repararea tevilor de incalzire. Acesta se poate folosi un timp indelungat pentru ca nu se uzeaza repede, fiind ideal pentru prelucrarea capselor inainte de a le folosi cu un capsator.


5.04 Ron

Teava de ghidare pentru deviere din placa metalica este un tub deschis cu o deformare a PVC-ului de 90 °. Aceasta poate fi folosita in siguranta pentru conductele de incalzire ale sistemului de incalzire prin pardoseala, daunele fiind nule.


9.27 Ron

Teava de ghidare utilizata pentru devierea tevilor de incalzire din zona de colectare a apei este reprezintata de un tub inchis care are o deformare de 90°.  Aceasta are o lungime de 13 mm si poate fi folosita pentru sisteme de incalzire prin pardoseala, si mai ales pentru conductele cu diametrul de pana la maxim 20 mm.


73.44 Ron

Termostatul pentru tevi cu curea de montare pe conducte este utilizat in special in cazul sistemele de incalzire a pardoselii. Aceste este perfect pentru locuinte avand ca domeniu de lucru temperaturi de pana la 90 °C.

Asa cum o arata si denumirea sa, in categoria Accesorii pentru incalzirea prin podea sunt incluse toate componentele necesare pentru instalarea sistemelor de incalzire prin pardoseala. Este vorba despre ace tracker rezistente la impact, care au rolul de a repara tevile de incalzire cu sistem Tracker, dar si despre diverse benzi de izolare fonica, rozete de acoperire a perforarilor produse de tevi sau tevi de ghidare pentru devierea tevilor de incalzire montate sub podea.