Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Instalatii eoliene pentru casa RTL 1803-24V-48W-276W-720W

RTL180324V48W276W720W
(11,004.53 Ron pret cu TVA)
9,247.50 Ron
În stoc
+

Instalatii eoliene pentru casa RTL 1803-24V-48W-276W-720W

Instalatiile eoliene sunt foarte utile la case pentru ca in fiecare zi cu vant sau cu simple adieri de vant putem avea energie in mod autonom pentru consumatori. Utilizarea unei astfel de turbine eoliene de mici dimensiuni este frecvent intalnita in Statele Unite la ferme, cluburi sportive sau pensiuni.

Acest produs este recomandat pentru sisteme permanente, contine frana electronica pentru a proteja bateriile in cazul vanturilor mari.

Instalatiile noastre eoliene ofera o modalitate sigura de incarcare a bateriilor in locatii indepartate si dificil de accesat. Multe dintre acestea au fost operatiunile critice pentru telecomunicatii, colectarea de date stiintifice, case izolate.

Instalatie eoliana pentru locatii temporare sau permanente

Aceasta instalatie eoliana poate fi folosita ca sistem stand-alone sau in combinatie cu panouri solare fotovoltaice si/sau cu un generator diesel pentru a crea propriul sistem complet de energie electrica. Se poate utiliza puterea de la joasa tensiune, 12V sau 24V, sau sa va conectati la un invertor pentru a oferi 230V care va permite sa folositi mai multe aparate de uz casnic tipice. 

Instalatie eoliana pentru sol

Aceste instalatii eoliene pentru case reprezinta un sistem foarte puternic pentru a incarca bateriile, sunt perfecte pentru sisteme rezidentiale, cladiri agricole, statii de telemetrie, sit-uri de telecomunicatii, statii de emisie Radio/TV, sisteme de camera de supraveghere, clinici rulare, expeditii, aplicatii militare, grajduri si mult mai multe situatii in care este nevoie de energie electrica.

Regulator si baterii

Acest model de turbina eoliana vine impreuna cu un controler de incarcare MPC1 care protejeaza bateriile impotriva supraincarcarii. Un ecran cu LED-uri digitale arata tensiunea bateriei, ajustarea incarcarii se face automat luand in calcul temperatura ambientala pentru a mentine o performanta optima a bateriei.

Date tehnice:

Porneste la vant de: 3m/s

Putere la 5m/s: 48W

Putere la 11m/s: 276W

Putere la 15m/s: 720W

Diametru turbina: 1800mm

Numar elice: 3

Capacitate minima pentru baterii: 400Ah la 12V sau 200Ah la 24V.

Greutate: 35kg turbina eoliana, 10kg controlerul de incarcare

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!