Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Sisteme eoliene mici pentru case RTL FM-910-24V-22W-72W-138W

RTLFM91024V22W72W138W
(4,016.25 Ron pret cu TVA)
3,375.00 Ron
În stoc
+

Sisteme eoliene mici pentru case RTL FM-910-24V-22W-72W-138W

Iluminatul interior sau exterior la casa poate fi asigurat de un sistem eolian de mici dimensiuni. Laptop-ul sau telefonul pot fi incarcate fara probleme cu o astfel de turbina eoliana.

Sistemele noastre eoliene pentru case ofera o modalitate sigura de incarcarea bateriilor in locatii indepartate si dificil de accesat. Multe dintre acestea au fost la baza operatiunilor critice pentru telecomunicatii, colectarea de date stiintifice

Sistem eolian mic pentru casa cu aplicatie pe sol

Acest sistem eolian mic a fost proiectat pentru aplicatii pe sol. Ori de cate ori exista un teren fara energie electrica, va puteti baza pe turbina eoliana care va va furniza energie electrica eficient si silentios. Acest lucru il face potrivit pentru utilizarea ei pe rulote statice si alte locuinte unde reteaua electrica este o problema.

Aplicatii profesionale

Aplicatii profesionale, cum ar fi monitorizarea, telemetrie, comunicatii, terenuri agricole izolate, ajutoare de navigatie, aplicatii militare sau iluminatul stradal sunt cele utilizate aplicatii pentru turbina eoliana.

Date tehnice:

Porneste la vant de: 2.5m/s

Putere la 5m/s: 22W

Putere la 11m/s: 72W

Putere la 15m/s: 138W

Diametru turbina: 910mm

Numar elice: 6

Greutate: 13kg

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!