Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Instalatii eoliene casnice RTL FM-910-12V-22W-72W-138W

RTL FM91012V22W72W138W
(4,016.25 Ron pret cu TVA)
3,375.00 Ron
În stoc
+

Instalatii eoliene casnice RTL FM-910-12V-22W-72W-138W

Se numesc instalatii eoliene pentru case pentru ca ofera energie pentru segmentul rezidential sau pentru deplasari. Pot produce singure energie electrica pe care sa o stocam pentru nevoile cotidiene.

Instalatiile noastre eoliene casnice ofera o modalitate sigura de incarcarea bateriile in locatii indepartate si dificil de accesat. Multe dintre acestea au fost operatiunile critice pentru telecomunicatii, colectarea de date stiintifice.

Instalatie eoliana casnica pentru aplicatii pe sol

Aceasta instalatie eoliana a fost proiectata pentru aplicatii pe sol. Ori de cate ori exista un teren fara energie electrica, va puteti baza pe turbina eoliana care va va furniza energie electrica eficient si in mod silentios. Acest lucru o face potrivita pentru utilizarea ei pe rulote statice si alte locuinte unde reteaua electrica este o problema.

Aplicatii profesionale

Aplicatii profesionale, cum ar fi monitorizarea, telemetrie, comunicatii, terenuri agricole izolate, ajutoare de navigatie, aplicatii militare sau iluminatul stradal sunt cele mai utilizate aplicatii pentru instalatia eoliana casnica.

Date tehnice:

Porneste la vant de: 2.5m/s

Putere la 5m/s: 22W

Putere la 11m/s: 72W

Putere la 15m/s: 138W

Diametru turbina: 910mm

Numar elice: 6

Greutate: 13kg

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!