Apă caldă pentru viitor? Da, cu un set cu panouri solare pentru apă caldă durabil!

0

Un sistem pentru producerea apei calde menajere trebuie să fie durabil în timp, deoarece ne dorim să putem beneficia de avantajele lui vreme îndelungată. De obicei, atunci când achiziţionăm un set de încălzire a apei o facem pentru viitor, iar această investiţie trebuie făcută cât mai inteligent cu putinţă.

Panouri solare pentru apă caldă – o investiție pentru viitor

Set panouri solare pentru apă caldă preț

Set panouri solare pentru apă caldă ISMO 6×1 – 400.2BS

Preţul unui set cu panouri solare pentru apă caldă este unul corect dacă sistemul este durabil în timp. Durabilitatea este într-o relaţie direct proporţională cu calitatea, aşa că trebuie să alegem mereu ce este mai bun pentru nevoile noastre. Puteţi opta pentru acest sistem dacă aveţi o afacere în domeniul spălătoriilor auto sau chiar o piscină, deoarece apa caldă produsă este suficientă pentru aceste domenii.

În primul rând, pentru a beneficia de durabilitatea instalaţiei noastre trebuie să ne asigurăm că fiecare componentă este de o calitate înaltă, deoarece nu ne dorim să cheltuim ulterior bani pentru reparaţii sau înlocuiri neprogramate.

Acest set cu panouri solare pentru apă caldă durabil cuprinde produse de calitate înaltă. Astfel, cele 6 panouri solare Idella Smarty sunt fabricate în Germania şi au un randament mare, fiind prinse cu 24 de suporţi pe acoperişul din ţiglă înclinat al locuinţei noastre. Odată montate împreună cu cele 5 seturi de conectare, panourile vor avea trai lung pe casă, fiind o investiţie de viitor. De menţionat este şi faptul că aceste panouri solare pentru apă caldă au o garanţie de 5 ani la achiziţionare, fapt care le demonstrează durabilitatea.

Setul de panouri solare pentru apă caldă cu boiler cu doua serpentine 400 litri

Boilerul cu 2 serpentine şi capacitate de 400 de litri asigură necesarul de apă caldă pentru o familie mare chiar şi în zilele înnorate sau cu cer închis. Veţi beneficia de apă caldă menajeră pentru multe persoane, fără ca instalaţia să sufere modificări importante în timp. Aceasta va funcţiona impecabil, boilerul solar primind la cumpărare o garanţie de 2 ani.

Alte componente, precum: staţie solară Idroline cu grup de pompare complet echipat, controler Idesol, 2 bidoane glycol de 10 kg concentrat la -50 de grade şi un vas de expansiune solar de 25 de litri contribuie în egală măsură la durabilitatea setului. Acestea sunt preferate de cumpărători datorită simplităţii şi a calităţii de funcţionare.

Aşadar, dacă doriţi să investiţi într-un sistem alternativ de producere a apei calde menajere, puteţi opta cu încredere pentru instalaţia solară ISMO cu panouri solare pentru apă caldă. Acest set cu panouri solare pentru apă caldă durabil este o achiziţie în viitorul unei case cu mulţi membri, în timp reuşind să amortizaţi investiţia.

Descriere set panouri solare pentru apă caldă ISMO 6×1 – 400.2BS

Având un preț foarte avantajos, pachetul este cea mai bună alegere în cazul în care aveți nevoie de cantități mari de apă caldă menajeră, pentru piscine, bazine sau spălătorii auto. Setul cuprinde șase panouri solare pentru apă caldă plane Idella Smarty One, de calitate nemțească și au o garanție de cinci ani. Boilerul cu două schimbătoare de căldură de 400 litri asigură încălzirea apei menajere chiar și în zilele înnorate sau cu cer închis, prin a două serpentină, care încălzește direct apa de consum.

Mai multe informații despre setul cu panouri solare pentru apă caldă ISMO 6×1 – 400.2BS găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns