Investeşte într-un sistem solar monofazat rezidenţial de o calitate ridicată

1

Hotărârea de a achiziţiona un sistem solar pentru producerea energiei electrice este una excelentă, avantajele fiind numeroase. Această iniţiativă este de apreciat, fiind o investiţie de durată pentru viitorul familiei.

Deşi multe persoane se gândesc să achiziţioneze un sistem nepoluant de furnizare a energiei electrice, lipsa informării şi preţul aparent ridicat constituie adevărate bariere care opresc proiectul. Trebuie să cunoaştem cât mai multe detalii despre sistemul solar ales, pentru a putea fi siguri că am investit într-o instalaţie de calitate.

Cum să alegem un sistem solar monofazat de calitate?

Sistem solar monofazat rezidențial de 1kW putere instalată preț

Sistem solar monofazat rezidențial de 1kW putere instalată

Pentru a alege un sistem solar monofazat de calitate trebuie să ţinem cont de câteva detalii ale acestuia, precum: calitatea componentelor, certificările obţinute, garanţiile şi durabilitatea garantată.

Acest sistem solar monofazat rezidenţial de 1kW putere instalată este format din trei componente principale: panourile solare, invertorul şi regulatorul. De calitatea fiecărei componente depinde calitatea întregului sistem, aşa că trebuie analizate cu atenţie.

Componente sistem solar monofazat de 1 kW putere instalată

Cele patru panouri solare electrice policristaline Idella Power Poly Premium au o putere nominală de 250 W, garantând o producţie medie zilnică anuală de 3,3 kWh şi având o eficienţă de 15,06%. Luând în considerare şi grosimea sticlei de 3,2 mm, dar şi greutatea totală de 18,7 kg a panourilor solare electrice IPPP-250W, putem determina fără dubii că panourile sunt de o calitate ridicată şi că vor contribui cu un mare plus de energie pentru gospodărie. De asemenea, este garantată o perioadă de eficienţă de minim 25 de ani, iar garanţia de 10 ani primită în momentul achiziţionării determină un randament îndelungat care certifică o calitate înaltă a sistemului.

Invertorul sinus de sistem solar monofazat Victron Phoenix 24V 1200W are un maxim de eficienţă de 94% şi o protecţie IP20, putând funcţiona în condiţii de temperatură extreme datorită ventilatorului cu rol de răcire. Invertorul îndeplineşte cu succes mai multe standarde: EN 60335-1, EN55014-1, EN 55014-2, EN 61000-6-2 şi EN 61000-6-3. Aceste certificări îi atestă acestuia calitatea, fiind un invertor eficient pentru întregul sistem solar monofazat de calitate. Garanţia sa de 2 ani reliefează durabilitatea, iar greutatea de 8,5 kg determină o uşurinţă în momentul transportării.

De asemenea, regulatorul de încărcare a bateriilor solare MPPT 12-24V-40A are o garanţie de 2 ani şi protecţie de scurtcircuit şi suprasarcină, calităţi care sunt extrem de utile pentru cumpărătorul care doreşte calitate şi durabilitate.

Descriere sistem solar monofazat de 1 kW putere instalată

Sistemele solare monofazate sunt destinate uzului rezidențial sau în locuri în care nu aveți nevoie de energie pe timpul nopții. Acest sistem solar monofazat de 1 kW cuprinde patru panouri solare fotovoltaice policristaline de mare calitate cu 1 kW putere instalată. Acest sistem solar monofazat va asigura eficiența energetică și economisirea pe termen lung.

Aceste sisteme solare monofazate rezidențiale de 1 kW putere instalată sunt formate format din:

  • Patru panouri solare electrice policristaline Idella Power Poly Premium care au o producție medie zilnică anuală de 3.3 kWh;
  • Invertorul sinus de sistem solar monofazat Victron Phoenix 24V 1200W;
  • Regulatorul de încărcare Victron MPPT care aduce o performanță excepțională.

Bateriile solare sau acumulatorii solari se dimensioneaza în funcție de dorința clientului ori aplicat pe nevoile de autonomie ale acestuia (1, 2, 3 zile) și vă putem consilia în alegerea lor din categoria aferentă, accesând acest link. Specialiștii recomandă încărcarea acumulatorilor solari o dată pe lună la 100% fie cu un generator, fie de la rețea pentru a proteja bateriile și pentru a prelungi durata lor de viata. Pentru montaj cu personal calificat apelați la solar-service.ro.

Pentru mai multe informații despre acest sistem solar monofazat de 1 kW putere instalată, dar și despre alte sisteme fotovoltaice independente accesați esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Stâlp de iluminat hibrid pentru iluminat public | eSolar.ro

Lasa un raspuns