Unde putem folosi kituri solare termice cu panouri solare Idella și boiler?

1

Pentru producerea apei calde menajere boilerele eletrice clasice pot deveni o amintire. Înlocuirea lor cu kituri solare termice cu panouri solare Idella și boiler are multiple avantaje, printre care: economii, protejarea naturii, eficiență și durabilitate în timp.

Cu kituri solare termice cu panouri solare Idella și boiler economiile cresc

Kituri solare termice cu panouri solare Idella și boiler Solarbag 400.2 preț

Kituri solare termice cu panouri solare Idella și boiler Solarbag 400.2

Energia solară ne oferă un viitor luminos. Folosind energie solară ne putem echipa inteligent casa și putem obține electricitate, apă caldă sau căldură în fiecare an. Chiar dacă investiția inițială într-un sistem solar este ceva mai mare, potrivit estimărilor specialiștilor aceasta se amortizează în 3-5 ani. Astfel că investim la început pentru un kit durabil, pentru toată viața.

Avantajul unor kit-uri solare, printre altele, este acela financiar. Energia solară este complet gratuită și inepuizabilă, deci valorificarea ei nu are niciun cost. Gospodăriile echipate cu kituri solare termice cu panouri solare Idella și boiler pentru producerea apei calde menajere nu vor mai cheltui bani pentru electricitatea necesară boilerelor electrice tradiționale.

Putem folosi kituri solare termice cu panouri solare Idella și boiler pentru locuințe sau vile

Orice locuință are nevoie de apă caldă menajeră fie pentru spălatul vaselor, fie pentru igienă. În mod normal, pentru încălzirea apei se folosește într-o casă sau într-o vilă un boiler electric ce are un consum mare de electricitate. Casele care decid să investească în kituri solare termice cu panouri solare Idella și boiler devin independente și își pot produce în orice moment apa caldă necesară traiului.

Chiar și pentru necesarul fermelor putem folosi kituri solare termice cu panouri solare Idella și boiler

Fermele au nevoie de apă caldă menajeră pentru multiple procese. Fermele mari au nevoie de o cantitate mare de apă caldă, astfel că electricitatea folosită va costa sume mari de bani la final de lună. Pentru o fermă, investiția în kituri solare termice cu panouri solare Idella și boiler este amortizată rapid. Cu kituri solare termice cu panouri solare Idella și boiler cu capacitatea de 400 de litri apa caldă este produsă în mod ecologic și econom.

Prezentare kituri solare termice cu panouri solare Idella și boiler 400 litri

Kiturile solare cu 3 panouri Idella Family Standard, boiler solar, staţie solară şi controler sunt sisteme ideală de încălzire a apei menajere din gospodărie, fie că este vorba despre o casă, o vila sau o fermă. Cele trei panouri solare plane IFST măsoară câte 2,05 mp fiecare şi se fixează cu uşurinţă pe acoperiş, cu ajutorul unui set de baza pentru instalarea a două dintre colectoare, având şi o extensie de instalare pentru cel de-al treilea panou solar. Boilerul solar Solarbag are o capacitate mare, de 400 de ltri şi o staţie de pompare cu două serpentine. Kiturile solare cu 3 panouri IFST sunt ideale pentru a plăti facturi mai mici la apă caldă.

Mai multe detalii despre aceste kituri solare termice cu panouri solare Idella și boiler Solarbag 400.2 cu stație solară și controler aplicate, dar și despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Panou solar pentru apă caldă Idella Family | eSolar.ro

Lasa un raspuns