Află cum să aduci un aport la încălzirea casei cu un kit solar

0

Sezonul rece se apropie cu repeziciune, iar când îşi va intra pe deplin drepturi este indicat să nu fim luați prin surprindere, ci să fim pregatiți când vine vorba de încălzirea locuinței.

Alege un kit solar pentru aportul de căldură la preţuri mici

Kit solar cu 2 panouri solare preț

Kit solar cu 2 panouri solare IFVS 18

Acest kit solar cu două panouri solare IFVS18 conține o stație solară cu pompă pentru consum redus de energie, un controller solar și toate elementele utlie în vederea montării pe acoperișul din țiglă a celor două colectoare solare.

Acest kit solar ultra-modern, datorită celor două panouri solare, care cu ajutorul energiei solare încălzesc apa menajeră necesară într-o gospodarie privată, aduce un aport la incălzirea casei.

Pe timpul iernii, căldura si apă caldă sunt fără îndoială un aspect demn de luat în seamă, contribuind in mod clar la nivelul de trai şi la sănatatea noastră, pentru că, realist vorbind, nu este prea plăcut ca în toiul iernii să facem un duș rece, iar apoi să ieșim și să încercăm să ne facem comozi într-o casă neîncălzită într-un mod corespunzător.

Confort şi economie în acelaşi timp

Acest kit solar cu două panouri solare Idella Family Vakuum Sun 18 este ideal pentru persoanele care vor să plătească facturi mai mici la intreținere și care au deja instalat în locuință un boiler cu două serpentine. Așadar, conectând acest kit solar la un boiler cu două serpentine beneficiem de un plus de energie când vine vorba de producerea căldurii.

Toate aceste aspecte pozitive sunt dublate imediat de latura economică pe care acest kit solar cu două panouri solare IFVS 18 pentru incălzirea apei și aport la incălzirea casei îl aduce beneficiarului.

Acest kit solar cu două panouri solare IFVS 18 conține o stație solară cu pompă pentru consum redus de energie, un controller solar și toate elementele necesare pentru montarea pe acoperișul din țiglă a celor două colectoare solare.

Ca și specificații, acest kit solar IFVS18 vine printre altele cu două panouri solare cu tuburi vidate IFVS18(6,42m²), o stație solară IDROLINE S2 (cu două circuite), cu pompă pentru consumul redus de energie, 2 kituri de fixare pe acoperiș.

În concluzie, când vine vorba de propria locuință, trebuie ținut cont de detalii, detalii precum consumul de energie, eficacitatea unui sistem, fiabilitatea și de ce nu, cât de mult afectează mediul înconjurător. Așadar, kitul cu două panouri solare IFVS18 îndeplinește cu succes toate cele enumerate mai sus, căci este eco-friendly, econom, aducându-şi fără dubii aportul la încălzirea casei.

Prezentare kit solar termic pentru apa calda cu 2 panouri solare IFVS 18 pentru încălzirea apei și aport la încălzirea casei

Panourile solare sunt instalații care, cu ajutorul energiei solare, încălzesc apa menajeră necesară într-o gospodărie privată sau aduc un aport de energie la încălzirea locuinței. Kitul cu două panouri solare cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Sun 18 este ideal pentru persoanele care vor sa plăteasca facturi mai mici la întreținere și care au deja instalat în locuință un boiler cu două serpentine. Kitul cu doua panouri solare IFVS 18 conține o stație solară cu pompă pentru consum redus de energie, un controler solar și toate elementele necesare pentru montarea pe acoperișul din țiglă a celor două colectoare solare.

Mai multe informații despre acest kit solar, dar și despre alte seturi de panouri solare cu tuburi vidate fără boiler găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns