Află cum să nu faci risipă de resurse cu un sistem solar cu puffer economy

1

Căldura în locuinţele noastre este esenţială în timpul iernii, căci nu putem locui într-o casă fără o sursă de energie termică. Confortul, dar şi sănătatea noastră depind de menţinerea unei temperaturi optime în locuinţa proprie. Nu ne putem risca sănătatea trăind într-o casă fără căldură, căci corpul uman este extrem de sensibil.

Puteţi folosi o centrală pe lemne care să ofere căldura necesară pentru orice locuinţă, pensiune, hotel etc. Randamentul este mare, iar preţurile de întreţinere sunt accesibile. Totuşi, puteţi apela la un truc care să vă ajute să economisiţi resurse şi, implicit, bani – un sistem solar cu puffer.

Economisește cu un sistem solar cu puffer și panouri solare plane germane

Sistem solar cu puffer 20x1 - 2000.1PF preț

Sistem solar cu puffer 20×1 – 2000.1PF

Foloseşte un sistem solar cu puffer econom şi vei cheltui mai puţini bani pe cumpărarea resurselor necesare centralei termice.

Pufferul este o acumulare de energie termică uşor de risipit într-un anumit moment, dar care este eliberată în momentul oportun. Când centrala pe lemne funcţionează corespunzător, veţi beneficia de căldura dorită. De exemplu, dacă ardeţi mai multe lemne cu siguranţă veţi încălzi mai repede şi mai bine camera dorită. Atunci când temperatura este cea dorită, sistemul de automatizare al cetralei are capacitatea doar de a încetini puţin arderea lemnelor, acest lucru fiind posibil datorită opririi ventilatorului, dacă acesta funcţionează pe principiul de gazeificare sau va opri uşa prin care arderea este reglată.

Un sistem solar cu puffer, o investiție inspirată!

Atunci când focul din centrală este oprit, lemnele vor arde mocnit şi toată căldura produsă se va pierde astfel prin coşul de fum. Acest lucru reprezintă o risipă de energie termică, aşa că aici intervine rolul unui puffer. Acesta acumulează toată căldură produsă prin arderea mocnită a lemnelor şi o va elibera în momentul potrivit.

Atunci când temperatura din cameră se va diminua, instalaţia va prelua apa fierbinte din puffer-ul cu o serpentină de 2000 de litri şi o va folosi pentru încălzirea locuinţei în continuare. Acest avantaj semnifică o economie la lemne, astfel încât veţi împiedica pierderile de căldură produse fără a beneficia de ajutorul unui puffer.

Aşadar, dacă doriţi să faceţi economie cu o centrală termică, trebuie să achiziţionaţi un sistem solar cu puffer econom şi eficient.

Prezentare sistem solar cu puffer si panouri solare plane

Pufferul este un rezervor de apă caldă care se aseamănă cu un boiler, menit să acumuleze apă caldă folosită într-o instalație de încălzire cu centrală termică. Asemeni boilerelor, pufferele sunt cu sau fără serpentine, de capacități mici sau foarte mari. Acest sistem solar cu puffer cuprinde 20 de panouri solare plane Idella Smarty One, fabricate în Germania, cu o garanție de cinci ani și un puffer cu o serpentină de 2.000 litri cu o garanție de doi ani.

Mai multe informații despre acest sistem solar cu puffer, dar și despre alte sisteme de panouri solare plane cu boiler găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Sistem solar monofazat rezidenţial de o calitate | eSolar.ro

Lasa un raspuns