Avantajele utilizării panourilor solare plane germane pentru casa ta

2

Costurile ridicate pentru construirea şi întreţinerea unei case, în prezent, ne determină să ne calculăm mai bine investiţia, prin gestionarea mai eficientă şi de durată a resurselor de care dispunem. De aceea, o soluţie pentru mulţi dintre noi o reprezintă utilizarea energiei regenerabile.

Gama de produse este diversificată în acest domeniu aşa că putem alege ceea ce ne mulţumeşte, fie din punct de vedere economic cât şi din punct de vedere al durabilităţii. Pentru că fiecare ne dorim ca ce e bun să dureze o veşnicie, nu?

Avantajele utilizării unor panouri solare germane pentru casă

Panouri solare germane plane cu Puffer preț

Panouri solare germane plane cu Puffer 6×1 – 500.2PF

Poate că nu sunt suficient de cunoscute, însă avantajele utilizării unor panouri solare germane pentru casă şi pentru mediul înconjurător sunt numeroase: costurile sunt mult mai scăzute comparativ cu cele ale utilizării energiei convenţionale, energia solară fiind gratuită, inepuizabilă şi ecologică, deci nu se mai folosesc combustibili, scăzând astfel nivelul poluării şi contribuind la combaterea încălzirii globale. Aceste panouri solare germane plane sunt uşor de montat pe acoperiş sau pe teren, iar pentru că sunt detaşabile pot fi mutate cu uşurinţă acolo unde ne dorim. De asemenea, costurile de instalare şi întreţinere sunt minime, ţinând cont că aceste panouri au o durată de până la 30 de ani.

Utilitate panouri solare germane plane

Aceste panouri solare germane plane sunt formate din plăci plane din cupru, care ajută la captarea şi absorbţia selectivă a energiei solare. Aceste plăci sunt puse pe o izolație din fibră de sticlă, închise într-un cadru de aluminiu și acoperite cu sticlă pentru a fi mai eficiente indiferent de tipul de climă. Sunt foarte flexibile și potrivite pentru încălzirea apei menajere, a piscinelor, a bazinelor cu hidromasaj sau pentru un aport de căldură, iar izolaţia termică limitează pierderile de energie, fiind astfel eficiente şi în caz de intemperii.

Materialele din care sunt realizate aceste panouri solare germane precum şi execuţia lor garantează rezistenţa în timp şi în parametrii stabili de funcţionare, având carcasa din aluminiu anodizat şi un strat absorbant de cupru. De asemenea, sticla acestor panouri solare germane este securizată permiţând trecerea radiaţiilor solare.

Avantajele utilizării unor panouri solare germane pentru casă sau orice construcţie care necesită un consum de energie sunt în mod clar mai numeroase comparativ cu cele oferite de energia convenţională, dar depinde de noi în ce alegem să investim.

Introducere scurtă despre panouri solare germane cu puffer 6×1 – 500.2PF

Bufferul extinde foarte mult timpul în care cazanul va funcționa la putere nominală, la randamentul său maxim, consumând astfel mai puțin combustibil, procesul de ardere este implicit mai eficient, scad emisiile de noxe, se reduc depunerile de gudron, se înlătură pericolul de coroziune și crește durata de viata a cazanului. Kitul are 6 panouri solare plane Idella Smarty One, fabricate în Germania, cu o garanție de cinci ani și un puffer cu două serpentine de 500 litri, cu o garanție de doi ani.

Mai multe informații despre seturi de panouri solare germane cu boiler găsiți pe esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Narcisa Munteanu Coca on

    Câte luni pe an pot genera apa caldă aceste
    panouri? Eu sunt interesata de ceva care îmi poate fi de folos si pe timpul iernii.

    • Buna ziua,

      Pentru dimensionarea optima a sistemului solar termic, va rog sa ne scrieti un email pe info@esolar.ro solicitand un formular de dimensionare.

      Pe baza formularului vom reveni atat cu o oferta comerciala detaliata cat si cu o simulare in care puteti vedea randamentul panourilor noastre pentru fiecare luna in parte.

      Suntem la dispozitia Dvs.
      http://www.esolar.ro

Lasa un raspuns