Călătoriile în Focşani – Vrancea pot fi mai frumoase cu ajutorul panourilor solare şi al cetralelor eoliene

0

Zona montană a României e cunoscută pentru frumuseţea ei naturală. Nu e un secret pentru nimeni că multă lume adoră să călătorească în zone precum Vrancea. Ceea ce nu multă lume ştie e că această zonă e eco-friendly în sensul în care e prielnică utilizarea de panouri solare, panouri fotovoltaice şi centrale eoliene.

Panouri solare pentru încălzirea de apă curentă

Panouri solare plane nepresurizate

Panouri solare plane nepresurizate

Spre exemplu, panourile solare sunt numai bune de utilizat la domiciliu, la casă de vacanţă la cabană sau chiar şi la pensiune. Asta pentru că zona Vrancei este una din zonele cu radiaţii cuprinse între 1650 şi 1700 de kWh/m² pe an, cota maximă de radiaţii pentru România. Astfel puteţi să vă faceţi planuri de a deţine proprietăţi în munţii şi dealurile Vrancei fără a vă bate capul cu racordarea la gaz sau curent. Pentru apă caldă aveţi nevoie de o investiţie redusă în panouri solare nepresurizate uşor de instalat ca atare sau chiar şi ca parte din mansardă.

Energie electrică ecologică cu ajutorul fotovoltaicelor şi eolienelor

Bară de susţinere panouri fotovoltaice pe tracker

Bară de susţinere panouri fotovoltaice pe tracker

Tot cu o investiţie minimă vă puteţi dubla randamentul panourilor fotovoltaice. Pentru asta vă puteţi folosi de trackere solare susţinute de bare de susţinere pentru panouri fotovoltaice pe trackere. Acestea sunt extrem de utile dacă doriţi să amortizaţi rapid investiţia în panourile fotovoltaice.

O altă soluţie energetică foarte bună pentru călătorii este destinată deţinătorilor de rulote. Astfel, dacă doriţi să savuraţi fiecare colţ al Vrancei şi să aveţi confortul pe care vi-l doriţi, puteţi utiliza centralele eoliene pentru rulote. Aceste centrale eoliene se instalează uşor şi rapid în funcţie de nevoi şi oferă autonomie pe termen lung.

Toate produsele menţionate pot fi comandate de pe esolar.ro iar montajul se poate efectua cu solar-service.ro

Share.

Lasa un raspuns