Cu invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur nu îți distrugi aparatura electrică sau electrocasnică din casă!

0

Din ce în ce mai multe gospodării din țara noastră încep să se echipeze cu sisteme solare fotovoltaice. Acestea sunt o modalitate excelentă de producere a energiei electrice într-un mod econom, ecologic și silențios. Nu este nevoie decât să instalezi sistemul solar și să lași soarele să facă toată treaba. Dar oare am putea să folosim direct energia produsă de panourile solare sau mai avem nevoie de o componentă?

Un invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur transformă în siguranță curentul continuu în curent alternativ

Invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur preț

Invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur

Un invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur este necesar în gospodăriile care pun preț pe economii și pe eficiență. Fără un invertor, nu putem folosi energia produsă de kitul solar fotovoltaic. Asta pentru că panourile solare produc curent continuu, în timp ce majoritatea aplicațiilor electrice sau electrocasnice pot funcționa doar cu curent alternativ.

Acest invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur este varianta ideală pentru a putea aduce în rețeaua casei energia electrică verde. Acest invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur convertește fără dificultăți tensiunea nominală a bateriei de 12V în 230V/50Hz curent alternativ.

Fără riscul deteriorii aparatelor electrice cu un invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur

Datorită faptului că vorbim despre un invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur, echipamentele electrice și electrocasnice din casă sunt păstrate în cele mai bune condiții. Nu au loc întreruperi sau șocuri, iar aparatele funcționează fără probleme ani la rând, eliminându-se riscul de scurtcircuit.

Folosește oriunde curentul continuu produs de kitul solar și transformat în curent alternativ cu un invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur!

Acest invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur are dimensiuni reduse și poate fi amplasat chiar și în locurile unde este predispus la intemperii, asta pentru că este foarte durabil în timp la șocuri sau alte probleme. El poate fi încadrat în sistemel solare fotovoltaice din gospodării, dar și din ferme, complexe sportive, industriale, săli de sport etc.

Descrierea invertorului undă pură monofazic 12V-230V MasterVolt pentru sisteme solare

Invertorul undă pură monofazic 12V-230V MasterVolt pentru sisteme solare este special conceput pentru transformarea curentului continuu produs de panourile solare, în curent alternativ, necesar reţelei electrice. Silenţios, cu dimensiuni şi greutate reduse, invertorul undă pură monofazic 12V-230V MasterVolt pentru sisteme solare converteşte cu uşurinţă tensiunea nominală a bateriei de 12 V în 230 V/ 50 Hz curent alternativ, fiind ideal pentru funcţionarea corespunzătoare a tuturor aparatelor electrice sau electrocasnice din locuinţa. Întrucât undă de ieşire este pur sinusoidală, invertorul MasterVolt păstrează echipamentele electrice şi electronice în stare bună de funcţionare, fără întreruperi şi le asigura acestora o durata lungă de viaţă.

Mai multe detalii despre acest invertor undă pură monofazic 12V-230V MasterVolt pentru sisteme solare, dar și alte informații despre tehnologie solară fotovoltaică găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns