Dealurile Iaşiului, ideale pentru panouri solare, panouri fotovoltaice şi turbine eoliene

0

Dacă sunteţi din Iaşi probabil că ştiţi deja că în acest judeţ se pot contura cu uşurinţă proiecte prin care energie eoliană sau cea solară pot fi resursele principale de energie atât pentru domiciliul personal cât şi pentru firme cu diverse domenii de activitate.

Panouri solare nepresurizate cu tuburi vidate

Astfel, în ceea ce priveşte energia solară, cei din Iaşi aveţi la îndemână panourile solare nepresurizate cu tuburi vidate. Aceste panouri solare sunt ideale pentru cei care vor să îşi asigure aportul de apă caldă necesar pentru vară. De asemenea, un avantaj este faptul că pentru a putea beneficia de panouri solare astăzi, este nevoie de o investiţie minimă.

Panouri solare nepresurizate cu tuburi vidate

Panouri solare nepresurizate cu tuburi vidate

Energie la purtăror, cu acumulatorii solari portabili

În schimb, amatorii de excursii sau drumeţii au mai multe opţiuni, printre care şi acumulatorul solar portabil de laptop . Acesta are capacitatea de stocare a acumulatorului de două ori mai mare decât majoritatea încărcătoarelor solare de pe piaţă. Încarcă electronice portabile. Puterea încărcătorului solar lui este de 4W, iar bateria solară de 3000 mAh.

Încărcător solar portabil pentru telefon şi laptop

Încărcător solar portabil pentru telefon şi laptop

Aport de energie electrică cu generatoarele eoliene

Dacă sunteţi dornici de a profita de energia eoliană, puteţi face acest lucru prin achiziţionarea unei instalaţii eoliene pentru casă, precum generatorul cu eoliană de la Idella  Acestea sunt foarte utile celor ce deţin un hotel, o pensiune, chiar şi o şcoală sau alte instituţii mai mari. Aceste tipuri de generatoare eoliene are o putere mai mare decât necesită o singură casă, drept urmare poate fi folosit de mai multe case simultan.

Toate produsele menţionate pot fi comandate de pe esolar.ro, iar montajul se poate efectua cu solar-service.ro

Share.

Lasa un raspuns