Din curent continuu în curent alternativ cu invertor sisteme fotovoltaice 24V-230V cu undă sinus

1

Majoritatea echipamentelor electrice dintr-o gospodărie funcționează cu curent alternativ. Însă o instalație solară sau eoliană produce curent electric continuu. Invertorul mai este numit și ”motorul” kit-ului solar sau eolian, asta pentru că fără invertor o gospodărie nu poate să folosească energia produsă de sistem.

Un invertor sisteme fotovoltaice 24V-230V cu undă sinus realizează conversia curentului în condiții de maximă siguranță

Invertor sisteme fotovoltaice 24V-230V cu undă sinus preț

Invertor sisteme fotovoltaice 24V-230V cu undă sinus

Invertorul transformă curentul continuu în curent alternativ și modifică tensiunea curentului pentru a putea fi folosită în diferite aplicații. O gospodărie poate utiliza curentul electric alternativ produs de un invertor sisteme fotovoltaice 24V-230V cu undă sinus pentru: televizor, frigider, fier de călcat, aspirator, mașină de spălat etc. În acest fel gospodăria beneficiază de energie verde, gratuită, și reușește să facă economii la factura de electricitate.

Un invertor sisteme fotovoltaice 24V-230V cu undă sinus valorifică o tehnologie de funcționare de înaltă calitate. Astfel că acest invertor sisteme fotovoltaice 24V-230V cu undă sinus poate asigura funcționarea impecabilă chiar și pentru cele mai sensibile aplicații. Unda sinusoidală pură a acestui inveror garantează un curent cu aceeași frecvență cu cel care provine din rețeaua națională. Sigur, eficient și fără riscuri de defectare a aparatelor casnice.

Performanță și durabilitate în timp cu invertor sisteme fotovoltaice 24V-230V cu undă sinus

Un sistem solar fotovoltaic dotat cu invertor sisteme fotovoltaice 24V-230V cu undă sinus beneficiază de un plus de performanță și de eficiență. Un invertor monofazic realizează conversia tensiunii de 24V în tensiune de 230V, perfectă pentru a putea fi utilizată în aplicațiile casnice.

Kit-ul eolian sau solar ce conține invertor sisteme fotovoltaice 24V-230V cu undă sinus poate fi folosit pentru o gosodărie izolată, ce nu se poate conecta la rețeaua națională, dar și pentru o locuință ce dorește să devină independentă energetic și să facă economii lunar.

Descrierea invertorului solar monofazic 24V-230V MasterVolt cu undă sinus pentru instalaţii solare şi eoliene

Invertorul solar monofazic 24V-230V MasterVolt cu undă sinus pentru instalaţii solare şi eoliene este ideal pentru realizarea conversiei curentului continuu în curent alternativ. Mai exact, acest invertor fotovoltaic are rolul de a modifică tensiunea curentului pentru că această să poată fi folosită pentru punerea în funcţiune a unor diverse echipamente electrice sau electronice dintr-o locuinţa, că de exemplu frigiderul, aspiratorul, maşină de spălat sau televizorul. Cu un grad ridicat de performanţă şi o eficientă crescută, invertorul solar monofazic 24V-230V MasterVolt cu undă sinus pentru instalaţii solare şi eoliene asigura funcţionarea în condiţii optime chiar şi a celor mai sensibile echipamente, întrucât are o undă sinusoidală pură, ceea ce înseamnă că produce un curent cu aceeaşi frecvenţa că cel provenit din reţeaua electrică naţională.

Mai multe detalii despre acest invertor solar monofazic 24V-230V MasterVolt cu undă sinus pentru instalații solare și eoliene, dar și despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Încărcătoare curent pentru baterii 230V-12V-15A | eSolar.ro

Lasa un raspuns