Energie indiferent de vreme cu un kit sistem hibrid eoliană şi panouri fotovoltaice

6

Când vine vorba de energie electrică, cu toții știm că aproape toate dispozitivele moderne au nevoie de aceasta pentru a putea funcționa. Tocmai din cauza acestui lucru este important ca energia electrică să poată fi produsă indiferent de vreme, iar acest kit sistem hibrid eoliană şi panouri fotovoltaice exact asta poate face.

Fermele, precum și clădirile reprezintă locații perfecte pentru care un astemenea kit sistem hibrid eoliană şi panouri fotovoltaice va reprezenta fără doar și poate un element deosebit de important. Din ansamblul acestui kit sistem hibrid eoliană şi panouri fotovoltaice face parte și un regulator care poate încărca cu 30% mai mult curent pe vreme nefavorabilă sau lumină difuză.

Un kit sistem hibrid eoliană şi panouri fotovoltaice produce energie și cu ajutorul soarelui, și cu ajutorul vântului

Kit sistem hibrid eoliană şi panouri fotovoltaice preț

Kit sistem hibrid eoliană şi panouri fotovoltaice

Panourile fotovoltaice au rolul de a capta energia solară, energie care, după cum bine știm, face parte din categoria energiilor inepuizabile și care nu îl costă nimic pe utilizator. Energia solară este transformată în energie electrică ce poate fi folosită pentru a alimenta cu electricitate orice aparat electric sau electrocasnic.  Iar atunci când soarele nu se arată pe cer, dar vântul suflă, turbina eoliană din cadrul acestui kit sistem hibrid eoliană şi panouri fotovoltaice folosește vântul pentru a produce electricitate. Cu alte cuvinte, avem energie verde indiferent de vremea de afară.

Panourile solare ale acestui kit sistem hibrid eoliană şi panouri fotovoltaice au o putere instalată de 1.5 kW și sunt în număr de șase. De partea cealaltă, turbina eoliană este alcătuită din două pale și este montată pe un stâlp a cărui înălțime atinge 12 m.

Energia produsă de un kit sistem hibrid eoliană şi panouri fotovoltaice – suficientă pentru o gospodărie mare?

Activitațiile gospodărești pot varia de la familie la familie, însă indiferent de numărul acestora, un kit sistem hibrid eoliană şi panouri fotovoltaice poate genera suficientă energie electrică pentru a putea fi desfășurate în siguranță.

Turbina eoliană poate produce 3kWh, în cazul în care vântul suflă cu 12m/s, iar cu tot cu panouri sistemul este capabil să producă 5kWh, această valoare reprezentând media zilnică anuală. În plus, acest kit sistem hibrid eoliană şi panouri fotovoltaice are în dotare și un banc de acumulatori care poate stoca 30kW energie electrică.

Descrierea sistemului hibrid monofazat la cheie kit cu turbină eoliană 3kW și panouri solare de 1.5kW putere instalată

Sistemul hibrid monofazat la cheie kit cu turbină eoliană 3kW și panouri solare de 1.5kW putere instalată este potrivit pentru proprietarii de clădiri sau ferme situate în zone fără racord la rețeaua națională de electricitate, întrucât oferă independența energetică, energia electrică fiind furnizată cu ajutorul surselor regenerabile. Sistemul hibrid monofazat la cheie kit cu turbină eoliană 3kW și panouri solare de 1.5kW putere instalată este alcătuit din șase panouri fotovoltaice și o turbină eoliană cu stâlp de 12 m, dar și dintr-un invertor, acumulatori solari și regulator de încărcare. Capacitatea de stocare a bancului de acumulatori pe care îl include sistemul hibrid monofazat la cheie kit cu turbină eoliană 3kW și panouri solare de 1.5kW putere instalată este de 30kW, aceștia putând suportă până la 1200 de cicluri de încărcare-descărcare parțială.

Pentru mai multe detalii despre acest sistem hibrid monofazat la cheie kit cu turbină eoliană 3kW și panouri solare de 1.5kW putere instalată, dar și despre altă tehnologie solară fotovoltaică, accesați esolar.ro

Share.

6 comentarii

  1. Pingback: Sisteme fotovoltaice 9kW pt exploataţii agricole | eSolar.ro

  2. Filip Laura on

    buna imi spuneti va rog cat curent roduce un kit de 1.4kw cu eoliana 400w si 10 panouri solare de 100w? si cate baterii de stocaj sunt necesare? va multumesc

    • buna, eoliana nu stim sa va spunem, depinde de zona unde se monteaza, poate produce intre 0W-4000W pe teritoriul romaniei daca se tine cont de locatie si de inaltime. la panouri e mai simplu, 1000W putere instalata produc 3500WH media zilnica anuala (vara mai mult, iarna mai putin). bateriile se stocheaza in functie de energia produsa de sistem si de nevoia de consum. dvs doriti sa va montati singur sistemul? http://www.esolar.ro

Lasa un raspuns