Fără grija montajului cu sisteme solare fotovoltaice la cheie de 1kW putere instalată

2

Independeța energetică este un subiect tot mai dezbătut în rândul oamenilor de pretutindeni și asta pentru că alternativele de producere a energiei electrice sunt tot mai performante și mai ușor de utilizat.

Astfel, cu ajutorul unor sisteme solare fotovoltaice la cheie de 1kW putere instalată, independența energetică devine realitate. În plus, aceste sisteme reprezintă o soluție viabilă și pentru situațiile în care utilizatorului îi este imposibil să se racordeze la rețeaua de electricitate publică. Oricum am pune problema, astfel de sisteme solare fotovoltaice la cheie de 1kW putere instalată reprezintă viitorul.

Cu sisteme solare fotovoltaice la cheie de 1kW putere instalată beneficiezi de montaj inclus

Sisteme solare fotovoltaice la cheie de 1kW putere instalată preț

Sisteme solare fotovoltaice la cheie de 1kW putere instalată

Foarte mulți oameni se întreabă cum oare vor reuși să monteze aceste sisteme solare fotovoltaice la cheie de 1kW putere instalată odată ce le-au achiziționat. Ei bine, acest aspect nu trebuie să reprezinte un motiv de îngrijorare și asta pentru că montajul acestor sisteme este inclus.

Totul este realizat de oameni special pregătiți, iar gândul că nu știți cum să montați aceste sisteme solare fotovoltaice la cheie de 1kW putere instalată va putea fi lăsat uitării. Cu alte cuvinte, sistemele solare fotovoltaice vin la pachet cu un grad ridicat de confort și zero bătăi de cap.

Unde pot fi montate sisteme solare fotovoltaice la cheie de 1kW putere instalată?

Locurile în care astfel de sisteme solare fotovoltaice la cheie de 1kW putere instalată pot fi montate variază în funcție de necesitățile celui sau celor care le achiziționează. Fermele situatie în mediul rural sunt un exemplu în care sistemele solare se pretează foarte bine.

Chiar și în cazul mediului rezidențial, aceste sisteme solare fotovoltaice la cheie de 1kW putere instalată vor oferi un randament maximum, care va garanta independeța energetică pe toată durata anului. În ceea ce privește performanțele, aceste sisteme pot produce 3.3kWh, media zilnică anuală, în cazul în care panourile sunt orientate spre sud cu o înclinație de 35-45 de grade. Alte locuri potrivite pot fi pensiunile, hotelurile, halele de producție, complexele sportive etc.

Sisteme solare fotovoltaice la cheie de 1kW putere instalată la cheie, pentru independență energetică

Independența energetică se traduce cel mai bine prin faptul că nu vă veți mai confrunta cu facturi mari la electricitate, dar și prin costuri mici de întreținere ale sistemului solar. În plus, panourile solare vor capta energia solară, energie care face parte din categoria energiilor inepuizabile și naturale, și o vor transforma în energie electrică verde. În felul acesta nici nu veți afecta în vreun fel mediul înconjurător.

Descrierea sistemelor la cheie cu panouri fotovoltaice 1kW putere instalată 3.3kWh media zilnică anuală cu montaj inclus

Atunci când v-ați decis să achiziționați un sistem fotovoltaic, prin intermediul căruia să beneficiați de independența energetică pe toate perioadă anului, trebuie să țineți cont de randamentul și performanță echipamentelor care îl alcătuiesc. Pentru că sistemul fotovoltaic să va ofere randament garantat în funcționare, atât panourile fotovoltaice care îl alcătuiesc, cât și invertorul, bateriile solare și regulatorul de încărcare trebuie să aibă o performanță incontestabilă. Sistemele la cheie cu panouri fotovoltaice 1kW putere instalată 3.3kWh media zilnică anuală cu montaj inclus sunt compuse din patru panouri fotovoltaice IPPP250W gamă premium, care au capacitatea să producă 3.3kWh, media zilnică anuală, cu orientare sudică și înclinație de 35-45 de grade, dar și dintr-un invertor performant Studer Xtender XTM 1500-12. Sistemele la cheie cu panouri fotovoltaice 1kW putere instalată 3.3kWh media zilnică anuală cu montaj inclus dispun și de un regulator de încărcare, dar și de un sistem de monitorizare a celor patru acumulatori solari AGM.

Pentru mai multe detalii despre aceste sisteme la cheie cu panouri fotovoltaice 1kW putere instalată 3.3kWh media zilnică anuală cu montaj inclus, dar și despre alte altă tehnologie solară fotovoltaică, accesați esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Pingback: Sisteme solare fotovoltaice la cheie 8kWh | eSolar.ro

  2. Pingback: Invertor fotovoltaic 12V-230V cu undă sinus pur | eSolar.ro

Lasa un raspuns