Investeşte inteligent într-un sistem fotovoltaic 4 KW de reţea

0

Un sistem fotovoltaic 4 KW de reţea on-grid este destinat furnizării de electricitate în reţeaua naţională, produsă în mod fotovoltaic. Sistemele de tip on-grid necesită conectare la reţeaua naţională şi nu pot funcţiona atunci când este noapte sau când vremea este nefavorabilă, din cauza faptului că nu prezintă acumulatori solari.

Un sistem fotovoltaic 4 KW de reţea, o investiţie inteligentă

Sistem fotovoltaic on-grid de 4 kW de rețea

Sistem fotovoltaic on-grid de 4 kW de rețea

Panourile fotovoltaice kit complet de 4 KW de reţea cu invertor on-grid reprezintă un sistem fotovoltaic care produce media zilnică anuală de 13,2 kWh. Acest sistem fotovoltaic 4 KW de reţea are un randament garantat, panourile solare policristaline şi invertorul fiind componente de înaltă calitate.

Acest sistem fotovoltaic 4 KW de reţea valorifică energia solară gratuită şi oferă electricitate în mod gratuit, destinată în scopuri industriale.

Durabilitatea unui sistem fotovoltaic 4 KW de reţea depinde de calitatea componentelor

Acest sistem fotovoltaic 4 KW de reţea este compus dintr-un generator fotovoltaic format din 16 panouri solare policristaline, un invertor solar on-grid şi un contor care monitorizează energia electrică produsă. Datorită calităţii componentelor, acest sistem fotovoltaic 4 KW de reţea cu invertor on-grid are un randament mare şi o viaţă lungă de funcţionare.

Datorită eficienţei de 15,05% a panourilor solare electrice Idella Power Polz Premium din gama de 250W, sistemul on-grid profită de un plus de valoare. Aceste panouri solare au un randament garantat timp de 25 de ani!

În plus, invertorul solar monofazat de tip on-grid SolarEdge are o eficienţă maximă de 97,6% şi este perfect pentru un sistem fotovoltaic 4 KW de reţea.

Descrierea panourilor fotovoltaice kit complet de 4 KW cu invertor on-grid SE 3000-EUR

Un sistem fotovoltaic 4 KW de reţea este alcătuit dintr-un generator fotovoltaic format dintr-un anumit număr de panouri, un invertor solar de rețea și un contor pentru măsurarea energiei electrice produse. Sistemele fotovoltaice de rețea sau on-grid nu au acumulatori de stocare a energiei, iar energia produsă pe timpul zilei este utilizată fie pentru consum propriu, ori în cazul unui exces, aceasta este injectată în rețea pentru a fi utilizată de alți consumatori. Panourile fotovoltaice kit complet de 4 KW cu invertor on-grid SE 3000-EUR reprezintă un sistem fotovoltaic 4 KW de reţea, cu destinație industrială. Alcatuit din 16 panouri fotovoltaice policristaline și un invertor solar monofazat, acest kit on-grid produce energia necesară doar pe timp de vreme favorabilă și nu deține baterii. Panourile fotovoltaice kit complet de 4 KW cu invertor on-grid SE 3000-EUR au un randament garantat pe o perioadă mare de timp și pot fi montate atât pe acoperiș, cât și la sol.

Mai multe detalii despre aceste panouri fotovoltaice kit complet de 4 KW cu invertor on-grid şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns