Kituri sisteme fotovoltaice pentru irigaţii 6,75kW – energie verde fără niciun cost

3

Pentru a proteja mediul înconjurător trebuie să luăm o serie de măsuri menite să vină în sprijinul acestui lucru. Cu toții știm faptul că poluarea reprezintă o problemă din ce în ce mai mare, fapt pentru metodele alternative de producere a curentului electric prind tot mai mult teren.

O serie de kituri sisteme fotovoltaice pentru irigaţii 6,75kW nu doar că punctează la capitolul performanță prin asigurarea de energie electrică optimă pentru sistemele de irigații, dar mai are încă un avantaj important. Acesta este reprezentat de faptul că poate capta energia solară, care este o energie verde și o transformă ulterior în energie electrică. Printr-un raținonament simplu, energia electrică produsă este o energie verde al cărei proces de producție nu dăunează naturii.

Economii pentru agricultori cu kituri sisteme fotovoltaice pentru irigaţii 6,75kW

Kituri sisteme fotovoltaice de irigaţii 6,75kW preț

Kituri sisteme fotovoltaice de irigaţii 6,75kW

Investiția într-o serie de kituri sisteme fotovoltaice pentru irigaţii 6,75kW este una recomandată de foarte mulți specialiști, aceste kituri reprezentând o alternativă la rețeaua națională de electricitate. În acest fel și facturile mult prea mari vor deveni istorie.

Costurile de întreținere ale unor kituri sisteme fotovoltaice pentru irigaţii 6,75kW sunt minime, mai ales dacă ținem cont de faptul că energia solară este o energie inepuizabilă, naturală și… gratuită.

Acumulatorii unor kituri sisteme fotovoltaice pentru irigaţii 6,75kW, esențiali pentru înamagazinarea energiei electrice

Performanța acestor kituri sisteme fotovoltaice pentru irigaţii 6,75kW se poate traduce prin parametrii excelenți. Mai exact, aceste kituri sisteme fotovoltaice pentru irigaţii 6,75kW pot produce 21 kWh energie electrică, media zilnică anuală, atunci când panourile fotovoltaice sunt orientate spre sud cu o înclinație de 35-45 de grade.

De asemenea, seria de kituri sisteme fotovoltaice pentru irigaţii 6,75kW au în componență și o serie de acumulatori care au rolul de a înmagazina energia electrică ce poate fi folosită în situații de criză. Capacitatea de stocare a bancului de acumulatori este de 40kW.

Aceste kituri sisteme fotovoltaice pentru irigaţii 6,75kW pot fi folosite inclusiv în ferme, pensiuni sau alte locuri cu consum mare de energie

Locurile în care sunt ideale aceste kituri sisteme fotovoltaice pentru irigaţii 6,75kW sunt reprezentate de cele aflate în mediul rural, îndeosebi fermele sau pensiunile. Acestea au în comun un consum ridicat de electricitate, consum ce poate fi asigurat fără probleme de un astfel de sistem fotovoltaic.

Descrierea kiturilor fotovoltaice off-grid pentru sistemele de irigații de 6.75kW putere instalată și garanție panouri solare de 12 ani

Kiturile fotovoltaice off-grid pentru sistemele de irigații de 6.75kW putere instalată și garanție panouri solare de 12 ani au performanță de a produce 21kWh energie electrică, media zilnică anuală, dacă panourile fotovoltaice sunt orientate sudic și au o înclinație de 35-45 de grade. Ideale pentru sistemele de irigații necesare culturilor agricole, aceste kituri fotovoltaice sunt compuse dintr-un invertor, 24 de panouri fotovoltaice din gamă premium, două regulatoare de încărcare și 16 acumulatori solari cu acid. Pentru prelungirea duratei de viață a acestor acumulatori, kiturile fotovoltaice off-grid includ și un sistem de monitorizare a bateriilor.

Pentru mai multe detalii despre aceste kituri fotovoltaice off-grid pentru sistemele de irigații de 6.75kW, putere instalată și garanție panouri solare de 12 ani, dar și despre alte detalii privind tehnologia solară fotovoltaică, accesați esolar.ro

Share.

3 comentarii

Lasa un raspuns