Panouri solare fotovoltaice şi centrale eoliene în Sălaj – Zalău

0

Deja nu mai e o noutate că din ce în ce mai mulţi oameni din toate colţurile lumii preferă din ce în ce mai mult energia solară. Fie că e vorba de încălzire termică, fie că e vorba de apă caldă sau pur şi simplu de o încărcare a telefonului fără nici un strop de poluare, sunt soluţii pentru toate.

Montarea panouri solare în Zalău-Sălaj

Mai mult, la noi în ţară există deja firme autorizate dispuse să distribuie panouri solare şi în Zalău-Sălaj. Firmele sunt dispuse să ofere un sistem de panouri solare personalizate chiar şi fără deplasarea la faţa locului. Deci, dacă sunteţi din judeţul Sălaj puteţi beneficia oricând de astfel de panouri solare atât pentru apă caldă, cât şi pentru încălzire.

Montaj panouri solare pentru apa calda in Zalau - Salaj

Pachet cu panouri solare termice şi boiler termoelectric – monteare în Zalău – Sălaj

Zalău – Sălaj – arie cu proprietăţi eoliene

Aceasta nu este singura soluție energetică disponibilă în această zonă. Fiind o arie cu proprietăţi eoliene, locuitorii pot foarte uşor să investească în centrale eoliene, pe piaţa românească existând produse ideale pentru case. Este o investiție înţeleaptă în primul rând pentru că asigură o independenţă energetică. Iar, când vine vorba de zilele însorite, doar cu adieri de vânt, soluţia o reprezintă centralele eoliene care produc curent începând de la 2.2m pe secundă.

Centrala eoliana germana Idella FlyBoy

Centrale eoliene nemţeşti pentru montarea în zona Zalău – Sălaj

Pentru persoanele active – panouri solare portabile

Un alt produs avantajos, aferent panourilor fotovoltaice este geanta solară cu panouri solare pliabile, numai bună pentru un picnic pe deal sau chiar pentru o mini petrecere. O astfel de geantă poate susţine nouă ore de convorbiri telefonice, iar în cazul unui camping prelungit, bateria se încarcă total în doar 7 ore de stat la soare.

Geanta solara cu panouri fotovoltaice portabile

Geantă solară cu panouri fotovoltaice portabile

Toate produsele menţionate pot fi comandate de pe esolar.ro, iar montajul se poate efectua cu solar-service.ro

Share.

Lasa un raspuns